Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Auto Arbanas
  • 03.03.2015. 07:20

Financirajte svoje Isuzu vozilo iz EU fondova!

Isuzu D-Max spada u kategoriju gospodarskih vozila koje je moguće financirati i putem nedavno objavljenih potpora poljoprivrednim gospodarstvima iz sredstava EU fondova.

  • 3.806
  • 184
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju nedavno je objavila natječaj za projekte ulaganja u poljoprivredna gospodarstva. U okviru Mjere 4 potpora za ulaganja u fizičku imovinu poljoprivrednih gospodarstava prihvatljiv je i trošak ulaganja u gospodarska vozila. Na taj način je moguće financirati i vozilo Isuzu D-Max te bi se tim putem 50% do 90% ulaganja u vozilo pokrilo navedenim potporama.

Isuzu D-max Spacecab - ušteda od preko 50.000kn

Zastupnik kvalitetnih japanskih pick-up vozila Isuzu D-Max - tvrtka Auto Arbanas iz Velike Gorice odnedavno u ponudi ima i D-Max Spacecab u karoserijskoj izvedbi s produljenom kabinom kao rješenje za koje nije potrebno platiti trošarinu kod registracije, za razliku od izvedbe s dvostrukom kabinom.

Isuzu D-Max SpaceCab je model koji uz vozačko i suvozačko sjedalo nudi i stražnju klupu na koju se može smjestiti još dvoje putnika. Rješenje ne nudi vrhunski komfor na stražnjoj klupi za dulja putovanja, ali prihvatljiv komfor za kraća putovanja i uštedu od preko 50.000 Kn na trošarinskim davanjima.

Kako većina korisnika pick-up vozilo vidi prvenstveno kao radno vozilo za obavljanje svakodnevnih poslova na polju, gradilištu i slično, stražnja klupa omogućuje, za razliku od modela s jednostrukom kabinom, usputni prijevoz djece u školu ili radne ekipe na polje ili gradilište.

Odnos cijena za različite karoserijske izvedbe je prikazan u sljedećoj tablici:

Isuzu D-Max 2.5 oprema L
Jednostruka kabina
Produljena kabina
Dvostruka kabina
Broj putnika
2
4
5
Duljina sanduka
2.305 mm
1.795 mm
1.552 mm
Trošarina
0 Kn
0 Kn
47.976 Kn
Cijena sa svim davanjima
184.900 Kn
199.900 Kn
247.876 Kn
Cijena bez PDV-a
147.920 Kn
159.920 Kn
159.920 Kn

Omogućen i odbitak PDV-a za kupce u sustavu PDV-a

Pored značajne uštede u odnosu na model s dvostrukom kabinom jer trošarine nema, tu je još i značajna prednost u duljini sanduka i površini utovarnog prostora, kao i cca 100 kg veća nosivost tereta.

Sve karoserijske varijante je moguće financirati u okviru navedenih potpora poljoprivrednim gospodarstvima. Na svim varijantama je, za razliku od osobnih vozila, i dalje omogućen odbitak PDV-a za kupce u sustavu PDV-a, u koje spadaju i brojni obrti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), pa na taj način pick-up vozilo nikad nije bilo dostupnije.

Tehničke karakteristike Isuzu D-Max Spacecab

D-Max motor zapremnine 2.5L kruna je ISUZU dizelskih agregata. Snaga motora je 163 KS i zadovoljava normu EURO 5 s kombiniranom emisijom CO2 od 194 g/km, uz odličan okretni moment od 400NM u rasponu od 1200/2000 okretaja u minuti. Snažni, ali ujedno i štedljivi turbodizelaš, čija je prosječna potrošnja 7,4 l/100 km, odlično se nosi s karoserijom teškom gotovo dvije tone, uz maksimalnu nosivost od 1055 kg i prikolicom teškom 3.000 kg.

ISUZU je sinonim japanske kvalitete i pouzdanosti, sinonim za dizel motore i najvećeg proizvođača komercijalnih dizel vozila u svijetu.

Svi modeli D-Max-a su opremljeni 4x4 pogonom koji se regulira okretanjem prekidača na središnjem grebenu, što mu omogućava svladavanje i najozbiljnijih prepreka.

Bogata serijska oprema već od početnog paketa 'L' uključuje: 8 zračnih jastuka, ABS, sustave protiv proklizavanja i zanošenja, klima uređaj i drugo, te pruža izniman nivo sigurnosti i komfora.

Sa ISUZU D-Max modelima možete se upoznati te ih isprobati u salonima Auto Arbanasa u Zagreb Arena centru, Velikoj Gorici i Sisku, a kontakt informacije navedene su ispod članka.


Tagovi

Gospodarsko vozilo Isuzu 4x4 Mjera 4 Odbitak PDV-a Trošarina Ulaganja u vozila

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije