Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 25.04.2018. 08:30

Dječak (11) vozio traktor i sletio s ceste!

Teške ozljede zadobio je dječak koji je jučer vozeći traktor sletio s ceste.

Foto: YouTube / Print Screen
  • 9.191
  • 677
  • 0

Teške ozljede zaradio je dječak (11) koji je jučer vozeći (!) ga, traktorom sletio s ceste u kanal u mjestu Rašćani kod Križevaca. Kako je izvijestila koprivničko-križevačka policija, do nesreće je došlo u 13.15 sati u Rašćanima na nizbrdici kada je traktorom sletio van kolnika i prevrnuo se. Dječak - vozač je, prema neslužbenim podacima, zadobio teške povrede glave i prsnog koša te je prevezen u koprivničku bolnicu.

Očevid su na mjestu događaja izvršili policijski službenici Policijske postaje Križevci, koji provode kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja. Prema onome što je doznao podravski, dječaka su, koji je bio životno ugrožen, liječnici uspjeli stabilizirati te hitno prebacili u Zagreb u Kliniku za dječje bolesti. 

Kako su neslužbeno doznali, iza dječaka u drugome se traktoru navodno vozio njegov djed i pretpostavlja se da su zajedno krenuli na polje. Prema onome što su im ispričali šokirani mještani, kada je dječak sletio s ceste, djed je prvotno pokušao sajlom izvući traktor iz kanala. Kada je shvatio da mu je unuk teško stradao, pozvao je policiju i hitnu pomoć.

Kaznene prijave, sigurno, slijede djedu, ali i roditeljima stradalog djeteta jer su pustili učenika da upravlja traktorom. 

Video: Podravski list/youtube


Izvori

Podravski list


Tagovi

Dječak Traktor Nesreća


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]