Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petar Čobanković
  • 12.08.2013.

Čobankovićevo iskupljenje u pučkoj kuhinji

Nakon što je priznao krivnju u slučaju Planinska, Petar Čobanković nagodio se s USKOK-om kako ne bi morao u zatvor, pa je njegov posao sada pripremanje namirnica u osječkoj pučkoj kuhinji.

  • 291
  • 30
  • 0

Pošto je priznao krivnju u slučaju Planinska, Petar Čobanković koji je donedavno obnašao funkciju potpredsjednika Vlade i HDZ-a, uspio se nagoditi s USKOK-om kako ne bi morao služiti zatvorsku kaznu. Tako danas radi u pučkoj kuhinji u Osijeku i obavlja brojne poslove kako bi ta ustanova mogla normalno funkcionirati, piše Novi list.

"Evo, već skoro mjesec dana, od ponedjeljka do petka, od šest sati ujutro do 13 popodne, radim u pučkoj kuhinji. Moj glavni posao je kompletna priprema namirnica za ručak, ali i perem i čistim prostorije. Povremeno također s vozačem idem u nabavu živežnih namirnica. Moglo bi se reći da jedino ne kuham, za to nisam educiran, ali sve drugo mogu raditi, prošao sam preglede i dobio sanitarnu knjižicu", opisao je Čobanković svoja zaduženja u osječkoj pučkoj kuhinji.

Rekao je i da mu ništa nije teško te da nastoji biti koristan kako bi mu što prije prošlo vrijeme koje će provesti tamo. "Osim toga, ovo za mene na određeni način predstavlja iskupljenje društvu", naglasio je. Voditeljica osječke pučke kuhinje Maja Cindrić, zadovoljna je svojim novim djelatnikom.

"Mislim da nisu očekivali da ću se toliko truditi. Meni se tu sviđa i razmišljam o tome da i ubuduće, kad odslužim kaznu, povremeno dolazim volonterski raditi u ovu pučku kuhinju. Recimo u sezoni godišnjih odmora i općenito kad im nedostaje ljudi", rekao je Čobanković.


Tagovi

Petar Čobanković Pučka kuhinja Maja Cindrić USKOK Slučaj Planinska Iskupljenje