Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska voćarska zajednica
  • 30.07.2018. 15:00

Branimir Markota novi je predsjednik Hrvatske voćarske zajednice

Na VIII. Saboru HVZ-a izabrano je novo rukovodstvo Hrvatske voćarske zajednice.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.284
  • 45
  • 1

Hrvatska voćarska zajednica (HVZ) ima novo rukovodstvo izabrano na VIII. Saboru. Novoizabrani predsjednik Hrvatske voćarske zajednice je Branimir Markota, zamjenik predsjednika je Stjepan Zorić dok su potpredsjednici Stanko Barbarić, Frane Ivković, Neven Mataga i Željko Prgomet.

Na Saboru je također izglasano novo Vijeće HVZ-a sa 13 članova te Nadzorni odbor u sastavu 3 člana. Ukinuta je dosadašnja funkcija glasnogovornika, a u ime Hrvatske voćarske zajednice ubuduće će službeno nastupati predsjednik i zamjenik predsjednika.

"Kako bi se intenzivirao budući rad zajednice za bitne strateške aktivnosti odredit će se odbori i koordinatori odbora što će biti objavljeno na web stranici Hrvatske voćarske zajednice čija je implementacija u tijeku", zaključuje novi predsjednik B. Markota. 


Tagovi

Hrvatska voćarska zajednica Branimir Markota Predsjednik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Govedarstvo na Danima hrvatskoga stočarstva