Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BKL
  • 27.07.2017. 15:00

BKL najbolji zastupnik Maschio Gaspardo Grupe

Vlasnici Maschio Gaspardo, te glavni menadžeri is Maschia uručili su veliko priznanje BKL-u, nagradu za najboljeg pojedinačnog zastupnika u 2016.

  • 2.711
  • 171
  • 0

Vlasnici Maschio Gaspardo grupe čija je djelatnost proizvodnja poljoprivredne mehanizacije, braća Mirco i Andrea Maschio, te glavni menadžeri is Maschia posjetili su ovih dana BKL.

Povod njihovoj posjeti bilo je veliko priznanje BKL-u jer im je osobno uručena nagrada za najboljeg pojedinačnog zastupnika u 2016. Posjet je trajao 2 dana, tako da su predstavnici prisustvovali i otvorenju novih poslovnih ureda BKL-a.

Nagrada za najboljeg pojedinačnog zastupnika

Domaćini su svoje goste primili u atmosferi vlasitog obiteljskog doma s kušanjem hrvatskih delicija vlasite proizvodnje, te ih iznenadili odlaskom na Obiteljsko izletište Novak gdje su imali priliku doživjeti prirodu u svom punom potencijalu. Maschio Gaspardo je u BKL-u prepoznao stabilnog partnera s velikim potencijalom za rast.

BKL d.o.o. je hrvatska stvrtka smještena u Rovišću kod Bjelovara čija je glavna djelatnost uvoz i izvoz novih i rabljenih poljoprivrednih strojeva. Izvoz čini 30% njihove prodaje.

Njihova najveća snaga je uska specijaliziranost u segmentu obrada tla, sjetva - žetva. Jedan su od najvećih Mashio-Gaspardo zastupnika sa preko 100 različitih strojeva na skladištu.

Na svom skladištu, čiji prostor zauzima 800m3, imaju veliku količinu rezervnih dijelova i dodatne opreme za sve strojeve koje imaju u ponudi.

Svaki stroj prije isporuke se završno montira prema dogovoru sa kupcem. U mogućnosti su ugrađivati dodatnu opremu i konfigurirat svaki stroj prema želji i potrebi kupca, te su specijalne dogradnje opreme njihova velika prednost.


Fotoprilog


Tagovi

Nagrada BKL Maschio Gaspardo Zastupnici Poljoprivredna mehanizacija


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

BKL d.o.o.

Gornje Rovišće 19, 43212 Rovišće, Hrvatska
e-mail: info@bkl.hr web: http://www.bkl.hr/?lang=en

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]