Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tihomir Jakovina
  • 19.12.2017. 15:00

Bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina napustio SDP

Bivši ministar poljoprivrede i predsjednik slavonskobrodskog SDP-a, uputio je ogorčeno pismo vrhu stranke.

Foto: Agroklub
  • 1.317
  • 115
  • 0

Bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina napustio je SDP. O svojoj odluci stranačko je rukovodstvo obavijestio pisanim putem. Ministar u vladi Zorana Milanovića, između ostalog, podsjeća i kako se prije godinu dana povukao iz aktivne politike i podnio ostavku na sve funkcije u brodsko-posavskom SDP-u, piše dnevnik.

"Prepustio sam samozvanoj "pobjedničkoj Berinoj ekipi" da se na valu promjena u SDP-u konsolidira, resetira i što kvalitetnije pripremi za izbore. Rezultat koji je na izborima u svibnju 2017. postignut u Slavonskom Brodu je katastrofalan i velika sramota za SDP", ističe Jakovina u pismu dodajući, između ostalog, da je umjesto analize katastrofalnih izbornih rezultata (i u Zagrebu!), krenula "unutarstranačka borba i obračun protiv neistomišljenika, a način na koji se određuje jesi li u ekipi ili nisi još ni danas mi nije sasvim jasan".

Ukratko, dodao je, stranka se pretvorila u front gdje dominiraju gruba podmetanja i spletkarenja koja su samo nastavak stvaranja jedne nezdrave i negativne atmosfere u stranci. Predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću, poručio je i da: "Ono što osobito iznenađuje, s obzirom na tvoj dugogodišnji staž u Saboru je količina gluposti koju tamo izgovoriš, kao i sugovornici koje odabireš."

Također, rekao mu je i da preplaćenu članarinu zadrži jer će im trebati za izbore u Zagrebu.

Foto: Agroklub


Izvori

Dnevnik.hr


Tagovi

Tihomir Jakovina SDP Ostavka Bivši ministar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]