Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomoć gospodarstvima
  • 09.06.2014. 11:00

Besplatni eGAP za poplavljena područja!

Za područja pogođena katastrofalnim poplavama Agroklub će osigurati besplatno korištenje eGAP-a. Javiti se možete u narednih godinu dana!

  • 271
  • 42
  • 0

U katastrofalnim poplavama koje su posljednjih tjedana pogodile Hrvatsku, stradala su brojna poljoprivredna gospodarstva. Kako bi stradalim poljoprivrednicima po tom pitanju izašli u susret, Agroklub će gospodarstvima s tih područja u narednih godinu dana osigurati potpuno besplatno korištenje internet aplikacije za evidentiranje poljoprivredne proizvodnje - eGAP.

Kako do besplatne eGAP licence?

Poljoprivrednici sa područja stradalih u poplavama, a koji su zainteresirani za korištenje besplatne eGAP licence, u narednih godinu dana trebaju uredništvu portala Agroklub, putem faxa 031/280-596 dostaviti preslik rješenja o upisu u Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, na kojem je vidljivo da se sjedište gospodarstva nalazi u područjima pogođenim poplavama. Po dostavi rješenja o upisu, dodijelit će im se korisnički podaci za besplatno korištenje eGAP licence u periodu od 12 mjeseci.

Što je eGAP?

eGAP je internet aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje koja Vam omogućuje jednostavnu evidenciju svih informacija o gospodarstvu, resursima (zemljišta, mehanizacija, djelatnici), sjetvi, žetvi, zaštiti nasada/usjeva i svim ostalim proizvodnim aktivnostima. Aplikacija je potpuno kompatibilna sa zahtjevima integrirane proizvodnje (evidencijski list o korištenju SZB, prilozi po pojedinoj arkod čestici, sve agrotehničke radnje i dr.), a važeći pravilnici koji definiraju ovo područje danas podrazumijevaju i digitalne evidencije.

Aplikacija se kontinuirano nadograđuje i usklađuje sa potrebama poljoprivrednika na terenu. Najnovija funkcionalnost vezana je uz integriranu proizvodnju pa tako u cilju olakšavanja prijave stručnog nadzora integrirane proizvodnje i skraćivanja puta do ostvarivanja prava na potpore, od sada prijavu za stručni nadzor integrirane proizvodnje možete napraviti u bilo kojem trenutku direktno iz eGAP aplikacije u samo nekoliko jednostavnih koraka, a na temelju čega se podaci izravno šalju na prijavni internet obrazac Savjetodavne službe.

Više o uvjetima korištenja eGAP-a možete saznati na www.egap.hr ili putem besplatnog telefona 0800 555 660 svakog radnog dana od 08-15 sati.

eGAP, jednostavno i korisno


Tagovi

EGAP Intertet aplikacija Evidentiranje proizvodnje Poljoprivredne aktivnosti Stručni nadzor Integrirana proizvodnja Potpore Sjetva Žetva Besplatno Akcija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]