Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EU fondovi
  • 30.08.2018. 11:00

Besplatne edukacije o korištenju EU fondova - 31.8. u Karlovcu

Informativno-edukativna događanja pod nazivom "Regionalni dani EU fondova" održat će se u 30 gradova diljem Hrvatske, a cilj im je informiranje šire javnosti o mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije te prezentiranje dosadašnjih postignuća i rezultata korištenja EU fondova.

Foto: Pixabay/GoranH/StartupStockPhotos
  • 277
  • 20
  • 0

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira besplatne edukacije koje su  namijenjene svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova. 

Besplatne edukacije održat će se 31. kolovoza 2018. u Karlovcu u kongresnoj dvorani Javne ustanove Aquatika (Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a) s početkom u 10 sati. Nakon pozdravnih govora Spomenke Đurić, državne tajnice u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Damira Mandića, gradonačelnik Karlovca, održat će se panel diskusija "Razvoj Karlovca kroz fondove EU" na kojoj će sudjelovati Damir Mandić, gradonačelnik Karlovca;  Ksenija Slivar, voditeljica Odjela za programiranje i vrednovanje programa u Ministarstvu turizma; Tomislav Hrastovšćak, vlasnik tvrtke Star turist i Margarita Maruškić Kulaš, ravnateljica Javne ustanove Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac. 

Potom će uslijediti stručna predavanja "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojem će Katija Jaram iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Vedrana Mikić iz Ministarstva poljoprivrede, Martina Štefančić iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Jelena Goričanec Mamić iz Ministarstva turizma, Bruno Grubešić iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Robert Brandelek iz HAMAG-BICRO-a predstaviti aktualne natječaje za razvoj poljoprivrede, turizma, poduzetništva, energetsku učinkovitost te mjere aktualne politike zapošljavanja.

Prije završetka edukativnog dana Antonio Surjan Žanko iz tvrtke Zlatni plamen d.o.o. održat će radionicu "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?" na kojoj će sudionici imati priliku saznati kako pripremiti projektnu dokumentaciju.

Nakon radionice, sudionici će posjetiti projektnu lokaciju Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac koji je nastao u okviru projekta pod nazivom "Slatkovodni akvarij i muzej rijeka - Kaquarium" čija je vizija biti jedinstvena turistička, istraživačka i edukacijska destinacija u području slatkovodne bioraznolikosti. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013. Nakon obilaska slatkovodnog akvarija uslijedit će obilazak projekta "Zaštita i promocija kestena" u gradu Karlovcu. Projekt je financiran iz INTERREG IPA prekograničnog programa Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020.
 


Dokumenti


Tagovi

EU fondovi Korištenje Besplatna edukacija Panel Projektna dokumentacija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]