Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer
  • 29.03.2019. 09:00

BayAgro: Od sada sve Bayerove novosti i informacije na pametnom telefonu!

Nova aplikacija BayAgro sadrži i potpuno novi servis - Bayer ratarska patrola - koja sadrži najnovije i najsvježije informacije o stanju na terenu vezano za ratarske kulture.

Foto: Bayer
  • 741
  • 63
  • 0

Živimo u iznimno ubrzanom i modernom vremenu. Jeste li znali da čovjek prosječno pogleda mobitel 150 puta na dan? Možete li uopće zamisliti dan bez mobitela? Mobiteli, računala, laptopi, tableti - sve je to tehnologija bez koje danas ne možemo živjeti jer, osim privatno, i poslovno smo usko vezani za sve ili neke od ovih uređaja.

Sigurno i sami vrlo često pretražujete Internet kako bi našli odgovore na svoja pitanja. Prije smo to radili na računalima ili laptopima, danas to sve češće radimo na našim pametnim telefonima jer jednostavno informaciju ili rješenje našeg problema trebamo odmah, a da ne pričamo o tome da nemamo vremena sjediti za računalom. Vrijeme je novac, zar ne?

Upravo zato Bayer je pripremio inovativno rješenje svih vaših pitanja i potencijalnih problema - BayAgro

Što je BayAgro?

BayAgro je jedinstvena platforma koja dolazi u obliku aplikacije te se vrlo lako može preuzeti i koristiti na svim pametnim telefonima. 

Poljoprivrednicima omogućuje pristup svim informacijama, ali i novostima vezanim za Bayerove proizvode, daje pregled Bayerovih planiranih događaja, a već svima poznati servisi Bayer Voćarski Dnevnik i Bayer Vinogradar na ovaj način postaju još dostupniji. Nova aplikacija sadrži i potpuno novi servis - Bayer ratarska patrola - koja sadrži najnovije i najsvježije informacije o stanju na terenu vezano za ratarske kulture.

Radi se o vrlo inovativnom rješenju koje će svim poljoprivrednicima pružiti informacije koje trebaju, bilo gdje i bilo kada. Aplikacija BayAgro besplatno je dostupna za preuzimanje u:

Apple app store - za operativni sustav iOS (iphone, ipad)
Google play store - za operativni sustav android (većina pametnih telefona i tableta)

Pogledajte upute kako koristiti aplikaciju:

Za više informacija o BayAgro aplikaciji, obratite se tvrtki Bayer na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

BayAgro Bayer Bayer ratarska patrola Aplikacija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!