Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 14.04.2017. 13:30

Austro Diesel: Mladi Farmeri su naša budućnost

Želimo uspostaviti komunikaciju s mladim poljoprivrednicima, ljudima koji će graditi budućnost hrvatske poljoprivrede i da im budemo potpora u svemu tome. Danas traktor nije samo vučni stroj nego i profitni centar, kažu iz Austro Diesela.

  • 3.312
  • 292
  • 0

Više od 30 godina vodeći proizvođač traktora Massey Ferguson i Austro Diesel čine jedan tim. Massey Ferguson najprodavanija je marka poljoprivredne mehanizacije na svijetu. Pionirski duh, raznolike ideje i stalno usavršavanje i daljnji razvoj bili su i jesu odlučujući faktori dinamičnog razvoja tvrtke Massey Ferguson u vodećeg proizvođača na svjetskom tržištu.

Upravo zato, u suradnji s Austro Dieselom osmišljen je projekt Mladi Farmeri za koji su planirane brojne aktivnosti, poklon pitalice, stručne prezentacije, studijska putovanja i druge loyalty pogodnosti za okupljene farmere koji su zainteresirani za praćenje novosti, zanimljivosti i inovacija iz Massey Ferguson svijeta.

Austro Diesel potpora mladim poljoprivrednicima

Massey Ferguson kombajn

"Želimo uspostaviti komunikaciju s tržištem s naglaskom na mlade poduzetnike i mlade poljoprivrednike, ljude koji će graditi budućnost hrvatske poljoprivrede narednih godina i da im budemo potpora u svemu tome. Želimo da znaju da imaju partnera s kojim mogu komunicirati i da im kroz projekt Mladi Farmeri pružimo sve dostupne informacije koje bi ih mogle zanimati kako bi bili što bolje informirani o svim mogućnostima", kažu iz Austro Diesela.

"S obzirom da se tehnologija razvija i da su strojevi u koraku s njom, želimo to približiti mladima koji mogu, znaju i žele se služiti upravo time. Danas traktor nije samo vučni stroj nego i profitni centar sa svim svojim mogućnostima koje moderne tehnologije nude kako bi se poljoprivrednici služili svime što je dostupno na tržištu".

Massey Ferguson danas nudi kompletnu paletu proizvoda u segmentu traktora snage do 400 KS, kombajna s jedinstvenim PowerFlow sustavom, teleskopskih utovarivača, sijačica i preša za sve profesionalne namjene.

Austro Diesel-ova ponuda Massey Ferguson traktora

Za više informacija o Massey Ferguson mehanizaciji ili o projektu Mladi Farmeri, obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Mladi Farmeri Projekt Traktor


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner