Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Amazone
  • 22.09.2016. 13:30

Amazone preuzeo proizvodnju plugova Vogel&Noot

Tvornica za proizvodnju plugova Vogel&Noot u Mađarskoj prodana je njemačkoj tvrtki Amazone!

Foto: Amazone.de
  • 4.028
  • 195
  • 0

Njemačka tvrtka Amazone, proizvođač priključnih poljoprivrednih strojeva kupila je tvornicu za proizvodnju plugova Vogel&Noot u Mosonmagyaróváru u Mađarskoj.

U aukciji za kupovinu organiziranoj 19. rujna 2016., tri investitora su preuzele i postale vlasnicima tri velika dijela proizvodnje tvrtke Vogel&Noot. Kao rezultat nadmetanja, tvrtka Amazone preuzima proizvodnju plugova, kao i sva druga prava vezana za plugove Vogel&Noot.

Kao što je već poznato, matična tvrtka Vogel&Noot Landmaschinen GmbH & Co KG čije je sjedište u Vartbergu u Austriji morala je početkom kolovoza 2016. podnijeti zahtjev za stečaj. Poslije podnošenja zahtjeva za stečaj i utvrđenoj nelikvidnosti, podružnicu u Mosonmagyaróváru kompletno preuzima Amazone.

Tvrtka Amazone će upotpunosti preuzeti proizvodnju kompletnog ranga plugova Vogel&Noot i tako upotpuniti ponudu svojih proizvoda. Rezervne dijelove za postojeće plugove Vogel&Noot također će osigurati Amazone. Ovom kupovinom, Amazone grupa će osim pet postojećih lokacija na kojima se odvija proizvodnja u Njemačkoj, Francuskoj i Rusiji sada dodati i lokaciju na jugoistoku Europe. Mosonmagyaróvár se nalazi na jugozapadu Mađarske u blizini austrijsko-mađarske granice.

Autor: MAS, Foto: Amazone.de


Tagovi

Vogel&Noot Plugovi


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.