Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 16.02.2014. 07:50

Agrokor zapošljava mlade

15.613 kandidata javilo se na sličan natječaj Agrokora. 1.000 mladih je tada bilo zaposleno na rok od tri mjeseca

Foto: depositphotos.com, poissonenciel
  • 797
  • 91
  • 0

Akcija zapošljavanja mladih, koju je Koncern Agrokor prvi put proveo 2011. godine pod sloganom "Radom iz krize" opet je aktualna. Kako je priopćeno iz Agrokora, sada će u svojim vodećim kompanijama Konzumu, Jamnici, Ledu, Zvijezdi, PIK-u Vrbovec, PIK-u Vinkovci i ostalima od 21. ožujka ove godine zaposliti više stotina mladih ljudi bez radnoga iskustva ili s iskustvom do godine dana.

Odabrani kandidati radit će na različitim poslovima u financijama, razvoju, marketingu i drugim odjelima unutar sektora maloprodaje, proizvodnje hrane i pića te u poljoprivrednoj proizvodnji. Oglasi za prijave kandidata već su objavljeni, a rok za prijave je do 17. veljače 2014. godine. Od pristiglih kandidata različitih obrazovnih profila, od magistara znanosti, diplomiranih ekonomista, inženjera do školovanih prodavača, mesara ili vozača, Agrokor će u prvoj selekciji zaposliti u tromjesečni radni odnos više stotina djevojaka i mladića, stoji u priopćenju.

Mladi na taj način dobivaju priliku za posao i za stjecanje potrebnog radnog iskustva, a Agrokor i njegove kompanije nove djelatnike za realizaciju svojih zahtjevnih razvojnih projekata, u koje će samo u 2014. godini investirati oko 1,5 milijardi kuna. Prije tri godine kada se javilo 15.613 kandidata, njih tisuću je zaposleno na rok od tri mjeseca.

Foto: depositphotos.com, poissonenciel


Tagovi

Agrokor Natječaj Radom iz krize Konzum Jamnica Ledo Zvijezda PIK Vrbovec Marketing Maloprodaja Poljoprivredna proizvodnja Magistar znanosti Zapošljavanje Radno iskustvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!