Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najkorisnik KLUB-a
  • 05.01.2015. 13:50

8 veličanstvenih u pohodu na tablet!

Glasajte za Najkorisnika i odlučite tko će dobiti tablet!

  • 3.427
  • 330
  • 0

Tijekom posljednjih 15 dana, svakodnevno smo najaktivnijim korisnicima KLUB-a dijelili Agroklub kape i majice. Naime, oni koji su objavljivali fotografije, video uratke ili statuse i pri tome dobivali najviše oznaka "sviđa mi se" i komentara, postajali su naši Korisnici dana! Njihova objava je bila posebno istaknuta na naslovnoj stranici, u polju za aktivnosti KLUB-a, a njihovo ime na našem zidu.

Da priča ne završi na podjeli majica i kapa, odlučili smo odabrati i Najkorisnika koji će osvojiti tablet meanIT M753E Promise 7''.

Kako steći status Najkorisnika?

Svaki Korisnik dana imao je zadatak uslikati dobivenu majicu ili kapu, objaviti istu na svom zidu i prikupiti najviše oznaka "sviđa mi se". Pri tome je bilo potrebno istaknuti se posebnom maštovitošću i inovativnošću, jer konkurencija ne spava!

Vrijeme koje korisnici imaju na raspolaganju za prikupljanje oznaka "sviđa mi se" je do 15. siječnja 2015. godine do 23:59h.

Trenutačno se osam veličanstvenih bori za titulu Najkorisnika. Njihove zanimljive slike možete pogledati klikom na njihova imena:

Podržite naše korisnike i pomozite im osvojiti tablet!

Najkorisnika ćemo objaviti 16. siječnja 2015. godine u 12:00h.

Svi ostali Korisnici dana koji ovdje nisu navedeni, mogu također sudjelovati ukoliko do 15. siječnja ispune uvjete za stjecanje statusa Najkorisnika.

*Napomena: Samo registrirani i prijavljeni korisnici portala mogu komentirati i stavljati oznake "sviđa mi se".


Tagovi

Tablet Najkorisnik Darivanje KLUB Kapa Majica


Autorica

Mateja Baotić

Više [+]

Mateja je administratorica AgroKluba i apsolventica je Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Voli prirodu i vječni je optimist!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo