• Slavimo rođendan
  • 01.09.2017. 10:09

5 godina eGAP-a!

Ovaj jubilej želimo posvetiti svim našim korisnicima, novim i postojećim. Pripremili smo 5 akcija za 5 godina našeg rada. Vjerujemo da ćete se prepoznati u njima. Ima tu cjenovnih pogodnosti kao različitih gadgeta koji Vam mogu pomoći u poslovanju ;)

  • 797
  • 98
  • 0

Nismo se niti okrenuli, a već je prošlo 5 godina. Pola desetljeća od kada je eGAP aplikacija za dokumentiranje biljne proizvodnje ugledala svjetlo dana.

Sad već davne 2012. realizirana je jedna ideja. Viđali smo slične sustave u zapadnoj Europi, znali smo mogućnosti interneta i vjerovali u vlastite sposobnosti. U razgovoru s domaćim voćarima i tehnolozima projektirali smo prve funkcionalnosti eGAP-a. Iste godine, beta verzija je bila online. Prvi korisnici počeli su s korištenjem kroz pilot projekt uvođenja našeg programa među voćare Klastera Slavonska Jabuka. Cilj je bio tim konceptom realizirati GlobalGAP certifikaciju. I da, 2012. godine zahtjevnu certifikaciju s minimumom papira.

I uspjeli smo. Ako me pamćenje dobro služi, sljedeće godine 4 voćara iz Klastera dobili su certifikat i dokumentirali vlastite proizvodne procese upravo eGAPom. Pilot je uspio i nismo se tu zaustavili.

Razvoj, razvoj i razvoj

U narednom razdoblju uskladili smo zahtjeve integrirane proizvodnje s potrebama naših korisnika i dodali brojne druge funkcionalnosti. I ekološka poljoprivreda postala je uspješna tema eGAP-a.

Sljedeću godina obilježila je nagrada Greenovation, za najbolju web aplikaciju, a eGAP je i ponio znak Green Mark - Sign of Excellence. Priznanja su dolazila i s drugih strana.

Rastao je broj korisnika, a time i zahtjevi za daljnjim razvojem. Kreirali smo i podrumske evidencije za naše vinogradare, a ratarima donijeli dodatne module za brže upravljanje informacijama. Veći broj hektara ili čestica, rezultira većim brojem tehničkih izazova i zahjteva.

Realizirali smo i povezivanje s ARKODom kako bi unos zemljišta bio brži i dodali potrebne evidencije za sve korisnike Mjera 10 i 11 ruralnog razvoja.

Održali smo brojne prezentacije i radionice. Osmišljavali različite sustave promocije, crtali bannere, pisali postove i snimali spotove. Klikali, scrollali i programirali svakodnevno. Učili i radili u hodu. Uloženo je puno rada za lijepi rezultat koji se vidi kada se osvrnemo iza sebe.

Naši korisnici, najpropulzivniji proizvođači domaćeg agrara danas eGAPom dokazuju kvalitetu svog proizvoda, prolaze postupke certifikacije i zadovoljavaju široke okvire našeg zakonodavstva.

5 akcija za 5 godina!

Ovaj jubilej želimo posvetiti svim našim korisnicima, novim i postojećim. Pripremili smo 5 akcija za 5 godina našeg rada. Vjerujemo da ćete se prepoznati u njima. Ima tu cjenovnih pogodnosti kao različitih gadgeta koji Vam mogu pomoći u poslovanju ;)

  1. 50% popusta na prvu godinu eGAP licence
  2. Internet stranice aWEB + eGAP = 20% popusta
  3. Smartwatch X2 za 1,00 kunu uz bilo koju eGAP licencu
  4. Tablet za 111kn uz svaku eGAP licencu
  5. 3u1 Tablet, mobilni internet i eGAP u paketu!

PS. Korištenje akcijskih pogodnosti trenutno nije automatizirano u sustavu licenciranja pa Vas molimo da se za pojedine akcije javite na besplatni 0800 555 660 ili na info@egap.hr.

Zdravi i veseli bili! ;)


Fotoprilog


Tagovi

EGAP Rođendan Aplikacija Biljna proizvodnja Tablet Smartwatch Popust Akcija Pogodnosti


Autor

Vedran Stapić

Vedran Stapić

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Vlasnik SLinka, bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi