AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » 5 godina eGAP-a!

5 godina eGAP-a!

Slavimo rođendan

5 godina eGAP-a!

Datum: 01.09.2017. 10:09 |

3

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Ovaj jubilej želimo posvetiti svim našim korisnicima, novim i postojećim. Pripremili smo 5 akcija za 5 godina našeg rada. Vjerujemo da ćete se prepoznati u njima. Ima tu cjenovnih pogodnosti kao različitih gadgeta koji Vam mogu pomoći u poslovanju ;)

Nismo se niti okrenuli, a već je prošlo 5 godina. Pola desetljeća od kada je eGAP aplikacija za dokumentiranje biljne proizvodnje ugledala svjetlo dana.

Sad već davne 2012. realizirana je jedna ideja. Viđali smo slične sustave u zapadnoj Europi, znali smo mogućnosti interneta i vjerovali u vlastite sposobnosti. U razgovoru s domaćim voćarima i tehnolozima projektirali smo prve funkcionalnosti eGAP-a. Iste godine, beta verzija je bila online. Prvi korisnici počeli su s korištenjem kroz pilot projekt uvođenja našeg programa među voćare Klastera Slavonska Jabuka. Cilj je bio tim konceptom realizirati GlobalGAP certifikaciju. I da, 2012. godine zahtjevnu certifikaciju s minimumom papira.

I uspjeli smo. Ako me pamćenje dobro služi, sljedeće godine 4 voćara iz Klastera dobili su certifikat i dokumentirali vlastite proizvodne procese upravo eGAPom. Pilot je uspio i nismo se tu zaustavili.

Razvoj, razvoj i razvoj

U narednom razdoblju uskladili smo zahtjeve integrirane proizvodnje s potrebama naših korisnika i dodali brojne druge funkcionalnosti. I ekološka poljoprivreda postala je uspješna tema eGAP-a.

Sljedeću godina obilježila je nagrada Greenovation, za najbolju web aplikaciju, a eGAP je i ponio znak Green Mark - Sign of Excellence. Priznanja su dolazila i s drugih strana.

Rastao je broj korisnika, a time i zahtjevi za daljnjim razvojem. Kreirali smo i podrumske evidencije za naše vinogradare, a ratarima donijeli dodatne module za brže upravljanje informacijama. Veći broj hektara ili čestica, rezultira većim brojem tehničkih izazova i zahjteva.

Realizirali smo i povezivanje s ARKODom kako bi unos zemljišta bio brži i dodali potrebne evidencije za sve korisnike Mjera 10 i 11 ruralnog razvoja.

Održali smo brojne prezentacije i radionice. Osmišljavali različite sustave promocije, crtali bannere, pisali postove i snimali spotove. Klikali, scrollali i programirali svakodnevno. Učili i radili u hodu. Uloženo je puno rada za lijepi rezultat koji se vidi kada se osvrnemo iza sebe.

Naši korisnici, najpropulzivniji proizvođači domaćeg agrara danas eGAPom dokazuju kvalitetu svog proizvoda, prolaze postupke certifikacije i zadovoljavaju široke okvire našeg zakonodavstva.

5 akcija za 5 godina!

Ovaj jubilej želimo posvetiti svim našim korisnicima, novim i postojećim. Pripremili smo 5 akcija za 5 godina našeg rada. Vjerujemo da ćete se prepoznati u njima. Ima tu cjenovnih pogodnosti kao različitih gadgeta koji Vam mogu pomoći u poslovanju ;)

  1. 50% popusta na prvu godinu eGAP licence
  2. Internet stranice aWEB + eGAP = 20% popusta
  3. Smartwatch X2 za 1,00 kunu uz bilo koju eGAP licencu
  4. Tablet za 111kn uz svaku eGAP licencu
  5. 3u1 Tablet, mobilni internet i eGAP u paketu!

PS. Korištenje akcijskih pogodnosti trenutno nije automatizirano u sustavu licenciranja pa Vas molimo da se za pojedine akcije javite na besplatni 0800 555 660 ili na info@egap.hr.

Zdravi i veseli bili! ;)

Broj pregleda članka: 791; Uspješnost članka: 97.55

Tagovi: Akcija, eGAP, Aplikacija, Popust, Biljna proizvodnja, Pogodnosti, Tablet, rođendan, smartwatch

Ključne riječi članka: 5, godina, egap, a, godina, razvoj, godine, našeg


Vedran Stapić

Svi tekstovi autora

Autor Vedran Stapić

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Vlasnik SLinka, bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Slike 5 godina eGAP-a!