Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 18.08.2015. 08:30

365 tisuća kuna za traktor i balirku

I dalje se nastavljaju isplate sredstava iz IPARD programa, namijenjene kupnji novih poljoprivrednih strojeva. U tu je svrhu i OPG-u Fistrić iz zagorskog mjesta Bratkovca, odobreno više od 350 tisuća kuna.

  • 242
  • 19
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Fistrić Anđelka iz Bratkovca, mjesta u općini Zagorska sela u Krapinsko-zagorskoj županiji, isplaćeno je 365.488,20 kuna za ulaganja u poljoprivrednu mehanizaciju. Nabavljeni su traktor i kombinirana balirka čime je modernizirana poljoprivredna mehanizacija ovoga gospodarstva, a što će, nada se vlasnik, povećati učinkovitost proizvodnje i rentabilnost poslovanja.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Anđelko Fistrić Bratkovec Zagorska sela Krapinsko-zagorska županija Traktor Kombinirana balirka


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije