Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vrtni selfie
  • 15.05.2020. 14:30

10 naj selfija u drugom krugu vrućeg izbora #mojepovrće

Izabrali smo deset najboljih. Nije bilo lako. Sada je na sudionicima da odluče pobjednika

Foto: Agroklub
  • 2.726
  • 729
  • 1

Nakon što smo objavili potragu za najboljim vrtnim selfijem, nismo ni slutili kakve ćemo fotografije i priče gledati i čitati?!

Neki u bašču idu kao na modnu pistu. Tu su pin up frizure, dečki s mišićima, umirovljenice koje zrače s više radosti od većine današnjih tinejdžera. Slike prepune rezultata rada, volje i hrabrosti. Toliko truda nakon napornog radnog dana u banci, u bolnici ili za računalom. 

Na fotografijama ste podijelili svoje najvrjednije - unuke, djecu, čak i one koji su još 'u pupi', koji se polako uče ritmu tvornice na otvorenom - uzgajanju biljaka. Od sjemena do ploda pa opet sjemena. Krugu života čije smo važnosti postali svjesni više nego ikada prije. 

Vaše su fotografije inspiracija, a priče sjajne. Neke od njih bi rado, siguni smo, objavili kakvi lifestyle magazini. Gledajući u njih svakome postaje privlačna ideja života na selu. Vaše zlatne godine su nadahnjujuće, a tek obitelji...

Bilo je teško ocijeniti selfije i fotografije, postove, pjesme... sav taj trud. Istovremeno i zanimljivo vidjeti iza tog vizualnog i poetičnog te pokušati shvatiti tko ste zapravo. A trudili smo se baš oko toga. 

Tražimo najbolji vrtni selfie ;)

Najviše nam je žao što TOP10 nema barem 50 mjesta, jer toliko sjajnih kadrova nije stalo u ovaj najuži izbor.

Ovo nije naša ni prva, a niti posljednja igra. Mi smo ovdje svaki dan i rado vas pratimo, posebno na našem KLUBu. Zato se nadamo da ćete, i nakon što završi ova slatka priča oko #mojepovrće selfija, nastaviti biti s nama. Jer sve raduje kada podijelite plodove svoga truda, rada i ljubavi. Ili pitate za savjet. Ili još bolje, kada ukažete na vlastito iskustvo ili kakvu zanimljivost. 

Izabrali smo 10 onih koji su prema ocjenama žirija, a poštujući pravila igre, dobili najviše bodova. Sada je na vama red jer, između 10 najboljih, pobjednika će glasanjem odlučiti sami sudionici. Doooobro ih promotrite i svojim glasom odlučite pobjednika. 

Podsjećamo, izborni dan je u subotu, 16. svibnja 2020. Nagrada za najbolji selfie je plastenik, drugoplasiran(u)og čeka Agroklub majica, a trećeplasiran(u)og člana prigodna knjiga. Objava pobjednika bit će 17. svibnja 2020.


Tagovi

Natječaj Selfie Vrt Plastenik Najbolji Moje povrće Glasanje


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]