Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Partneri Agrokluba
  • 19.09.2018. 09:00

10 godina s partnerima Agrokluba

U 10 godina rada informacijski sustav Agroklub surađivao je sa brojnim poslovnim subjektima. Oni svojim aktivnostima čine Agroklub održivim. Evo što neki od njih kažu povodom jubileja

Foto: Vedran Stapić
  • 1.116
  • 160
  • 1

Imali smo tu sreću da smo u deset godina rada Agrokluba dobili povjerenje različitih tvrtki i pojedinaca. Velikih i malih, globalnih i lokalnih, nacionalnih i regionalnih. Povjerili su nam svoje tržišne ambicije koje smo svaki put pokušali ostvariti. Nekad s više, nekad s manje uspjeha, ali uvijek uz nastojanje da sutra budemo barem malo uspješniji nego danas. Da opravdamo dano nam povjerenje. Svakom smo od njih pristupali pojedinačno - zajednički smo planirali, kreirali i provodili aktivnosti, a kako bi realizirali definirane ciljeve. Učili smo i učimo na svim primjerima. 

Njih ima mnogo, a Austro Diesel je svakako jedan od najboljih. Oni su već 30 godina zastupnik proizvođača traktora Massey Ferguson, a suradnja traje od njihovog dolaska na naše tržište. Nenad Stepanić, regionalni direktor prodaje i marketinga, povodom naših 10 godina djelovanja Agroklub opisuje biranim riječima "sjajan koncept, sa sjajnim ljudima te jako dobrim i inovativnim pristupom poljoprivrednim temama." Naglašava i kvalitetnu komunikaciju s tržištem, ne samo kroz oglasni prostor Agrokluba već i u neposrednim kontaktima s poljoprivrednicima.

Stepanić: Razvoj Agrokluba je konstantan, a napredak očit

Uz prisjećanje na same početke Stepanić kaže kako je razvoj Agrokluba konstantan, a napredak očit, što je presudno na današnjem tržištu. "Vidljivo je da se jako puno radi, usvajaju se nove ideje koje se implementiraju i realiziraju. Doživljavam vas kao ozbiljne partnere koji osluškuju bilo nas trgovaca, trendove i situacije na tržištu, te vrlo brzo reagirate, što je odlično. Neka ovaj duh i želja da svakim danom budete sve bolji i bolji, ostane s vama. Ovih ste 10 godina napravili jako puno i postali vodeći u regiji. Želim vam od sveg srca da nastavite tim putem i ostvarite još puno uspjeha.“ zaključuje.

Mostarčić: Agroklub je prošao put od jednosmjernog do interaktivnog

Syngenti, globalnoj korporaciji koja danas uspješno spaja i sadni materijal i zaštitna sredstva, Agroklub pomaže u komunikaciji s poljoprivrednim proizvođačima, savjetnicima i svim drugim akterima tržišta. Mirna Mostarčić, menadžer u Syngenti, smatra važnim to što je Agroklub, osim samog sustava širenja informacija, razvio i niz alata i servisa za svoje korisnike - time prošao put od jednosmjerne komunikacije do interaktivnog medija. "Osobno vas doživljavam kao profesionalne, proaktivne, inovativne, vesele i pozitivne, te je moja rođendanska želja vama da i dalje ostanete ovako pozitivni, radišni, inovativni i napredni“, završava Mirna. 

Trdenić: Uvijek ste ustrajno gradili svoj put

I regionalni lider proizvodnje gnojiva kutinska Petrokemija d.d. dugogodišnji je klijent Agrokluba. Voditeljica primjene Mirela Trdenić poznaje nas godinama: "Susrećemo se u sklopu svih poljoprivrednih zbivanja na domaćem terenu, ali i u širem regionalnom kontekstu. Uvijek ste strpljivo i ustrajno gradili svoj put - stvarali svoje mjesto na složenoj i izazovnoj poljoprivrednoj sceni. Danas ste njen važan akter." Poručuju povodom jubileja iz kutinske tvornica gnojiva i dodaju:

"Veliko nam je zadovoljstvo surađivati s kolegama koji razumiju probleme u poljoprivredi i koji podržavaju poljoprivrednog proizvođača. Bez obzira bio on mali ili veliki te svojim entuzijazmom, radišnošću i hrabrim idejama doprinose kolektivnoj svijesti da je još uvijek dobro i korisno se baviti poljoprivredom u Hrvatskoj. Sretna Vam jubuilarna 10. godišnjica uspješnog rada sa željom da ispunite medijski prostor sa još puno, puno, kvalitetnih i zanimljivih tema te da još dugo, dugo trajete. Ponosni smo što surađujemo s Vama" zaključuje Mirela. 

Palaveršić: Čestitke na stručnim, objektivnim i zanimljivim sadržajima

Rođendanske čestitke dolaze i iz najveće domaće sjemenske kuće: "Iskrene čestitke povodom 10 godina Vašeg i našeg Agrokluba, na svim stručnim, objektivnim i zanimljivim vijestima i člancima koje nam svakodnevno donosite. Želimo vam još puno lijepih i uspješnih godina u informiranju našeg agrara! Sretan rođendan!", poručio je i Bojan Palaveršić iz Bc Instituta. 

Ovo je sjajna prilika da se ujedno i zahvalimo svim partnerima s kojima smo imali priliku surađivati u proteklih deset godina. Najveća hvala i potvrda nama je kontinuirano povjerenje, preporuke i planovi koje zajedno provodimo. 

U godinama koje su ispred nas, želimo zajednički graditi još bolje poslovne odnose i realizirati Vaše i naše ambicije. 

Agroklub, (R)Evolucija poljoprivrede


Tagovi

Rođendan Partneri Partnerstvo


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]