Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 5 godina s Vama
  • 02.12.2013. 10:10

Klikaj i osvoji - dobitnici studenog 2013.

Slavimo 5 godina rada najvećeg poljoprivrednog portala u regiji

  • 803
  • 118
  • 0

Polako smo ušli u zadnji mjesec 2013. godine u kojoj slavimo 5 godina rada najvećeg poljoprivrednog internet portala. I za mjesec koji je iza nas, studeni, poklanjamo našim vjernim čitateljima majice portala Agroklub.com.

Klikaj i osvoji - komentiraj članke, video priloge ili predaj oglase kako bi dobila-o majicu. Tijekom godine svakog mjeseca biramo komentar, oglas i korisnika mjeseca isključivo registriranih korisnika. Za studeni su ovu vrijednu titulu zaslužili:

  1. Picok za komentar mjeseca
  2. Zelimirko za oglas mjeseca
  3. Pege25 za korisnika mjeseca

Bodovno stanje možeš pregledavati svakog dana na slijedećoj poveznici: Agroklub - klikaj i osvoji

Čestitamo dobitnicima studenog, a svi ostali još uvijek stignu sudjelovati u osvajanju majica do kraja prosinca kada biramo i korisnika godine. Ne zaboravi se registrirati jer se jedino registiranim korisnicima broji bodovno stanje. S toga klini u zaglavlju stranice na link "Prijavi se".

Molimo dobitnike da nam pošalju podatke (ime i prezime, adresu te odgovarajuću veličinu) na info@agroklub.com kako bismo mogli poslati majicu.


Tagovi

Agroklub Internet portal Poljoprivreda Oglasnik Majica


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)