Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani meda
  • 07.10.2014. 12:45

Zemlja kvalitetnog meda - kojega je sve manje!

Ne samo od meda, već i od ostalih pčelinjih proizvoda, mogu se napraviti različite mješavine koje puno znače za zdravlje čovjeka. I dok veliki pucaju na količinu, manji više drže do kvalitete.

  • 281
  • 13
  • 0

Tradicionalni događaj početkom jeseni svakako jest i ocjenjivanje pakovina meda i proizvoda koji se rade od meda, ali i njihova sadržaja. Tako je bilo u Županijskoj komori Osijek, gdje su se pred povjerenstvom našli uzorci pakovina meda, pića od meda, te proizvoda za poboljšanje zdravlja na bazi meda i suvenira.

Ne samo od meda, već i od ostalih pčelinjih proizvoda, mogu se napraviti različite mješavine koje puno znače za zdravlje čovjeka. I dok veliki pucaju na količinu, manji više drže do kvalitete. Turizam je, kako kažu, fantastičan kanal za plasiranje ovakvih proizvoda, a posebno putem turizma seoskog tipa. Medeni likeri i rakije napravljene od dodataka meda, propolisa, aromatičnih biljaka predstavljaju doista vrijedan eliksir, a znatno odskaču prema svim standardima od uobičajenih pića.

Iako ga je ove godine manje za 30-ak%, kvaliteta mu je neupitna, pa će i ovogodišnji uzorci meda doprinijeti ugledu Hrvatske kao zemlje kvalitetnog meda.

Medari će tako pamtiti ovogodišnju manifestaciju Dani meda jer su se, prepoznati dobar med, naučili i potrošači, ali i ocjenjivači tj. senzoričari meda.


Tagovi

Med Seoski turizam Dani meda Kvaliteta Pakovine meda Piće od meda Zdravlje Medeni likeri Medne rakije Eliksir zdravlja Ocjenjivanje meda Proizvodni rezultati Tradicija Loša godina


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]