Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

VIJA u modernom i većem prostoru na novoj lokaciji

Naša trgovina je službeno otvorena! Od sada izlažemo u novom, modernom prostoru. Novi dućan smješten je na lokaciji Levec 71b, izlaz Lopata, iz autoputa Maribor -  Ljubljana. Naša trgovina na staroj lokaciji u Gotovlju je zatvorena. 

U novoj trgovini možete uživo vidjeti više od 200 izloženih strojeva!

Stara trgovina zauzimala je prostor od svega 40 m2 i postala nam je premala. Nova trgovina i izložbeni salon smješteni su na cca 400 m2.

Na novoj lokaciji biti će izloženi svi proizvodi vlastite proizvodnje, kao i dodatna ponuda stojeva ostalih dobavljača kao što su REX, JARVIS, BOXCOLD, CGT, FAF, RGV, DICK, Collini do zaštitne opreme REIKO, pomagala za čiščenje Janegal i sredstav za čišćenje TUTO. 

Sve za koline, inox oprema, soljenice, mesoreznice, usisavači, klipsneri, začinske mješavine, mesarska odjeća, profesionalni noževi i još mnogo toga.

Brojna iznenađenja i pogodnosti 

Na svečanom otvaranju, u petak 28.10.2022., uz promociju nekih novih proizvoda i ponude, organizirana je i nagradna igra za posjetitelje te zabavni program i druženje uz hranu i piće.

Također, jednom mjesečno će se održavati razne promocije, edukacije i slično.

Svi naši stalni i novi kupci su srdačno pozvani. Dođite i pogledajte našu široku ponudu strojeva i opreme u Levec 71B!

Kontakti za više informacija

Za sve dodatne informacije nazovite nas na 051 637 611 ili nam pišite na: trgovina@vija.si. Dobrodošli u naš novi i još bolji showroom i VIJA trgovinu. Lokacija Levec 71B - iza Lesnine i Mercatora!

foto: Vi-Ja d.o.o.