Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Talijanski institut za vanjsku trgovinu

Stručni seminar/radionica AgriFood-Tech@CroAgro 2022

"Inovativne tehnologije za poljoprivredu i prehrambenu industriju: prilike i izazovi"

Zagrebački velesajam, 1. prosinca 2022. u dvorani Cres - u 12:30 sati

Talijanski institut za vanjsku trgovinu (ITA Agencije) u suradnji s Veleposlanstvom Italije u Republici Hrvatskoj te sektorskim talijanskim udruženjima (FEDERUNACOMA - Udruženje proizvođača poljoprivrednih strojeva i opreme, CREA (Vijeće za poljoprivredna istraživanja) te ANIMA/ASSOFOODTEC (Udruženje proizvođača strojeva i opreme za prehrambenu) organizira u četvrtak, 1. prosinca 2022. stručni seminar pod naslovom Inovativne tehnologije za poljoprivredu i prehrambenu industriju - prilike i izazovi. 

Inicijativa će se održati u okviru sajma CROAGRO na Zagrebačkom velesajmu, a predviđa i sudjelovanje 10-tak renomiranih talijanskih tvrtki članica gore navedenih udruženja.

Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za tvrtke i djelatnike u sektoru - prijave do 30. studenog putem linka za registraciju OVDJE

Nakon seminara pozivamo Vas i da posjetite štand Talijanskog instituta za vanjsku trgovinu - paviljon 9, štand broj 5 gdje ćete moći i porazgovarati s predstavnicima talijanskih tvrtki i udruženja.