Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Posjetite Sedlić u Gudovcu – očekuju vas prigodni darovi

Tvrtka Sedlić Vas i ove godine srdačno poziva da nas posjetite na 22. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu od 29. do 31.ožujka gdje Vas očekuje velika ponuda naših žitarica i uljarica te veliki izbor hrane za Vaše životinje. U sajamskom prostoru tvrtke Sedlić očekuju Vas naši djelatnici koji će Vas ljubazno ugostiti i dati Vam sve informacije o našem asortimanu proizvoda i usluga. Za sajam smo Vam pripremili akcijske sajamske cijene sojine sačme pakirane i u rinfuzi, te gotove smjese, startere i supere sa novim recepturama, nižim cijenama i vrhunskom kvalitetom. Sve naše drage poljoprivrednike i partnere očekuju i prigodni darovi.

Pronađite svog partnera u Sedlić d.o.o. Proizvodnja, maloprodaja i veleprodaja stočne hrane, kompletna ponuda sirovina za ishranu životinja te ponuda umjetnih gnojiva i repromaterijala za sjetvu. Tvrtka Sedlić također otkupljuje Vaše žitarice i uljarice, organizira ratarsku proizvodnju u kooperaciji i obavlja transport robe u zemlji i regiji. U Vašoj proizvodnji možemo pomoći i sa veterinarskom ambulantom, ljekarnom i prodavaonicama stočne hrane u kojima Vas očekuje ljubazno osoblje te kvalitetni proizvodi i usluge.

Dođite i sami se uvjerite u kvalitetu naših proizvoda. Već 19 godina tvrtka Sedlić je uz Vas i veselimo se Vašem dolasku jer mi smo snaga Vašeg blaga!