Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Imamo pobjednike natječaja #RuralFoto!
Čitatelji Agrokluba iz tri države izabrali su najbolje ruralne fotografije u kategorijama proizvodnja, selo, životinje i priroda, a ovo su autori koji stoje iza njih kojima su nagrade uručene na konferenciji #AgroRocks.

U kategoriji #životinje nagrada je pripala Ankici Ursić Molnar iz Kneževih Vinograda.
"Vlasnica sam OPG-a i imam ovce čiju fotku nisam poslala već jelene jer živim u šumi, u Zlatnoj Gredi i hobi mi je fotografija", rekla je Ankica.

U kategoriji #proizvodnja najbolji je rezultat ostvarila fotografija proizvodnje meda u Lijevče polju, Milene Erceg iz Gradiške (BiH).
"Moj primarni posao je proizvodnja mlijeka, u Gradišci imam farmu. Bavim se umjetničkom fotografijom", otkrila je Milena.

U kategoriji #selo pobjedničku fotografiju potpisuje Drago Stojnić iz Prijedora u susjednoj Bosni i Hercegovini.
"Fotografija je nastala u Srbiji, ja sam iz Bosne, a prvo mjesto osvojila je u Hrvatskoj", rekao je Drago i nasmijao publiku.

U kategoriji #priroda pobjedu je odnijela fotografija Željka Cara iz Đurđevca koji nažalost nije mogao nazočiti dodjeli.

Koje su najbolje ruralne fotografije u 2023. godini pogledajte: https://www.agroklub.com/poljoprivredne-vijesti/ovo-su-najbolje-ruralne-fotografije-u-2023-godini/89785/