Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Sajam poljoprivrede i seoskog turizma AgroTour Slavonija 2021.

Sajam poljoprivrede i seoskog turizma AgroTour Slavonija, tradicionalno će i ove godine u Požegi obilježiti početak jeseni. Poljoprivredna televizija će šestu godinu za redom organizirati spomenutu manifestaciju, na već dobro znanoj lokaciji – Trgu Svetog Trojstva. Sajam će se održati u subotu 19. rujna u prijepodnevnim satima.

Sve veći broj izlagača svake godine Požežanima i drugim gostima nudi brojne proizvode poput bučinog ulja, aronije, začinske paprike, meda, kozjeg, magarećeg i kravljeg mlijeka i sira, zatim tradicijskih proizvoda posuđa, igračaka, odjeće, obuće i brojnih drugih.

Osim toga, posjetiteljima će se predstaviti i turistički subjekti iz Slavonije i Baranje sa svojom ponudom te prodavači i proizvođači proizvoda i repromaterijala za poljoprivredu.

Osigurane vrijedne nagrade

Generalni pokrovitelj sajma Alles Elektrocentar i ove godine osigurao je vrijedne nagrade za posjetitelje najsretnije ruke. Kako bismo nastavili tradiciju, ove godine ćemo opet nagraditi naše izlagače koji će urediti svoje štandove, a o najbolja tri će odlučiti stručni žiri.

Predavanje na temu ekološke gnojidbe i zaštite

Ove godine u suradnji sa HGK Požeško-slavonske županije organizirali smo predavanje koje će u prostorijama spomenute institucije održati Milica Sekulić, agronom tvrtke Unichem Agro d.o.o., na temu ekološke gnojidbe i zaštite u poljoprivredi. Svi zainteresirani mogu se prijaviti nama ili u Hrvatsku gospodarsku komoru grada Požege, a broj je ljudi je ograničen. Molimo izlagače i posjetitelje da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su Alles Elektrocentar, Zlatni Lug, Unichem Agro d.o.o., Hrvatska gospodarska komora Požega, Zagrebačka banka, Einhell, Oroz PHARM d.o.o, Turistička zajednica grada Požege.

Sve informacije o sajmu možete saznati OVDJE ili na Facebook događaju „AgroTour Slavonija 2021.“  te putem emaila marketing@poljoprivredna.tv.