Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prijavite se za sudjelovanje na sajmu AgroTour Slavonija, Požega, 19.09.2020.

Nakon prošlogodišnjih iznimno uspješnih, Poljoprivredna televizija i ove godine organizira 5. jubilarni AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati u subotu 19. rujna 2020. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima.

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Na ovaj način Poljoprivredna televizija želi omogućiti hrvatskim poljoprivrednicima širenje svog tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje kako građanima tako i potencijalnim poslovnim partnerima.

Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, nagradama za posjetitelje i naravno – tamburom za dušu. Ove godine naši izlagači imat će mogućnost prijaviti se i natjecat za najbolje uređeni štand, a nagradit će ih jedan od naših sponzora.

Iz godine u godinu broj izlagača i posjetitelja raste, a ova godina je zaista ,,posebna'' za sve nas, jer zbog niza otkazanih događanja vjerujemo da su ljudi željni sadržaja poput našeg sajma koji je uz izložbeno – prodajni također i društveno-tradicionalnog karaktera. Uz sve to naši posjetitelji će moći naći širok asortiman domaćih proizvoda na jednome mjestu.

Kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu možete vidjeti OVDJE.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da nas kontaktiraju na marketing@poljoprivredna.tv034/202-192 ili 099/399-2154.