Učinkovito prirodno rješenje protiv tekuti!

Crvena kokošja grinja (tekut) je vrlo čest parazit koja napada perad i siše im krv. Tekuti vole visoke temperature zraka pa im ovo vrijeme odgovara i trenutno su jako aktivni. Napad tekuti izaziva mnoge negativne učinke kod kokoši i to: češanje kokoši, međusobno kljucanje, anemiju, čupanje perja, gubitak tjelesne mase, pad proizvodnje jaja do 20%.

Djelujete protiv tekuti na vrijeme!

Fitogeni aditivi, s gledišta uporabe protiv crvene grinje, koji se koriste u hranidbi životinja, predstavljaju prirodnu alternativu kemijskim sredstvima dobivenim iz biljaka i začina.

Grinje STOP - prirodni repelent protiv crvenih kokošijih grinja (tekuti)

Grinje STOP je potpuno prirodan proizvod dobiven iz ekstrakta biljaka i ne sadrži nikakve kemijske tvari. Potpuno je siguran za životinje i ljude.

Korištenje Grinje STOP osigurava:

  • smanjenje populacije grinja
  • smanjenje stresa kod kokoši
  • povećanu proizvodnja jaja
  • povećanje koncentracije Fe (željeza) u krvi

Na koji način Grinje STOP djeluje?

Monoterpeni, koje karakterizira snažan miris, poput alfa pinena, cineola, eugenola, terpinolena, citronelola, kamfora, timola i karvakrola složeni su spojevi koji prikrivaju miris peradi i djeluju kao prirodni repelent protiv crvenih grinja - tekuti.

Dugoročno rješenje

Korištenjem Grinje STOP ubrzava se rast životinja, probavljivost hranjivih sastojaka, stimulira imunološki sustav, poboljšavaju se kvaliteta i sigurnost proizvoda te proizvodni rezultati. Ovaj premiks koji je namijenjen hranidbi kokoši u fazi eksploatacije, osim elemenata koji djeluju repelentno na grinje, sadrži u sebi sve vitamine i minerale, potrebne za normalne proizvodne performanse kokoši nesilica.

Proizvod se prodaje u standardnim pakiranjima od 10 kg i 2 kg.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na +385 1 770 1392 ili info.hr@patent-co.com.

foto: Jumpstory