Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Učinkovito prirodno rješenje protiv tekuti!

Crvena kokošja grinja (tekut) je vrlo čest parazit koja napada perad i siše im krv. Tekuti vole visoke temperature zraka pa im ovo vrijeme odgovara i trenutno su jako aktivni. Napad tekuti izaziva mnoge negativne učinke kod kokoši i to: češanje kokoši, međusobno kljucanje, anemiju, čupanje perja, gubitak tjelesne mase, pad proizvodnje jaja do 20%.

Djelujete protiv tekuti na vrijeme!

Fitogeni aditivi, s gledišta uporabe protiv crvene grinje, koji se koriste u hranidbi životinja, predstavljaju prirodnu alternativu kemijskim sredstvima dobivenim iz biljaka i začina.

Grinje STOP - prirodni repelent protiv crvenih kokošijih grinja (tekuti)

Grinje STOP je potpuno prirodan proizvod dobiven iz ekstrakta biljaka i ne sadrži nikakve kemijske tvari. Potpuno je siguran za životinje i ljude.

Korištenje Grinje STOP osigurava:

  • smanjenje populacije grinja
  • smanjenje stresa kod kokoši
  • povećanu proizvodnja jaja
  • povećanje koncentracije Fe (željeza) u krvi

Na koji način Grinje STOP djeluje?

Monoterpeni, koje karakterizira snažan miris, poput alfa pinena, cineola, eugenola, terpinolena, citronelola, kamfora, timola i karvakrola složeni su spojevi koji prikrivaju miris peradi i djeluju kao prirodni repelent protiv crvenih grinja - tekuti.

Dugoročno rješenje

Korištenjem Grinje STOP ubrzava se rast životinja, probavljivost hranjivih sastojaka, stimulira imunološki sustav, poboljšavaju se kvaliteta i sigurnost proizvoda te proizvodni rezultati. Ovaj premiks koji je namijenjen hranidbi kokoši u fazi eksploatacije, osim elemenata koji djeluju repelentno na grinje, sadrži u sebi sve vitamine i minerale, potrebne za normalne proizvodne performanse kokoši nesilica.

Proizvod se prodaje u standardnim pakiranjima od 10 kg i 2 kg.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na +385 1 770 1392 ili info.hr@patent-co.com.

foto: Jumpstory