Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Navigator biljne ishrane

Navigator biljne zaštite d.o.o. zastupnik je svjetski poznate tvrtke Hello Nature, do nedavno poznate pod nazivom Italpolina. Ta je tvrtka globalni lider u proizvodnji organskih gnojiva, sto posto biljnih biostimulanata i korisnih mikroba. Djeluju u 80 zemalja s pet proizvodnih pogona, tri centra za istraživanje i razvoj, te 14 komercijalnih ureda.

Njihovi proizvodi rezultat su  vrhunskog znanja u području ishrane bilja i tehnologija proizvodnje različitih gnojiva dokazano najviše kvalitete – za sve tipove proizvodnje, ekološku i konvencionalnu. Uspješno popravljaju štetu nanesenu dugotrajnim trošenjem supstance plodnosti tla i narušavanjem njegovih svojstava.

Osim gnojiva za osnovnu ishranu preko korijena, HELLO NATURE nudi cijeli katalog organskih i organsko-mineralnih specijalnih gnojiva, za prihranu u pojedinim fazama, za dopunu mezo i mikroelemenata kojih manjka, za stimulaciju razvoja korijena i cijele biljke, za podizanje kvalitete urod i jačanje otpornosti biljaka na stresove i bolesti.

Navigator biljne ishrane

Kontaktirajte nas

Mladen Ostojić, mob. 099 292 9018

E-mail:mladen.ostojic08@gmail.com

Posjeti našu web stranicu!