Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prijavite se za izlaganje na Mostarskom sajmu 2023!

24. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2023. će se održati od 2. do 6. svibnja 2023., a na njemu će, između ostalih, svoje privredne potencijale predstaviti i zemlja partner - Izrael

Bogat program sajma

Uvjereni smo da će uspješno predstavljanje i najavljeni veliki odaziv izlagača iz Izraela i Bosne i Hercegovine, te zemalja regije i svijeta, na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, doprinijeti unaprjeđenju privrednih potencijala svih ključnih aktera. 

Gospodarstvenici će imati priliku razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih poznanstava, unaprijediti vlastito poslovanje kroz sklapanje poslovnih ugovora, kao i prisustvovati mnoštvu edukacija koje će im u sklopu sajamskog programa biti na raspolaganju.

Bliži se najveći gospodarski događaj u BiH - Mostarski sajam 2023.

Prijave za izlaganje još uvijek otvorene

U dva paviljona na 30.000 m2 otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora, očekuje se 700-800 izlagača iz 30 zemalja svijeta te 50.000 posjetitelja i 300 akreditiranih novinara. 

Čast nam je pozvati vas da nam budete dragi gosti i podržite nas i na 24. međunarodnom sajmu gospodarstva 2023. u Mostaru.

Prijavu za sajam pronađite na slijedećem linku: Prijavnica za izlaganje na Mostarskom sajmu 2023.

Foto: Vedran Stapić/Mostarski sajam