Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Inter Agrar sa Fendt i Valtra traktorima prvi put na FarmShow-u!

Generalni zastupnik Fendt i Valtra traktora u Hrvatskoj, tvrtka Inter Agrar Mehanizacija, ove se godine prvi put predstavlja na FarmShow-u. Podsjećamo početkom godine otvorio se prvi prodajno-servisni centar Inter Agrar Mehanizacije u Hrvatskoj i to u Đakovu.

Jedini ovlašteni prodavač i serviser traktora Fendt i Valtra u Hrvatskoj

Inter Agrar Mehnizacija ekskluzivni je i jedini ovlašteni zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt i Valtra te strojeva za strojnu sječu drva Ponsse u Hrvatskoj.

"Ponosni smo što smo jedini ovlašteni uvoznik i distributer za Fendt, Valtru i Ponsse u Hrvatskoj", ističu iz ove tvrtke.

Još prije osnivanja tvrtke kćeri Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. tvrtka lnterexport zastupala je navedene robne marke na hrvatskom tržištu putem različitih poslovnih partnera. No, u želji za jedinstvenim prodajnim nastupom, a prije svega učinkovitom uslugom i dostupnošću rezervnih dijelova, te odgovarajućom stručnom podrškom, osnovala je tvrtku koja će slijediti visoke zahtjeve kvalitete, brzine i učinkovitosti servisiranja hrvatskog tržišta. 

Fendt i Valtra traktore pronađite na izložbenom prostoru tvrtke Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. u sklopu 10. FarmShow-a koji se održava u Osijeku od 2. do 4. lipnja 2023. Ulaz je besplatan.

Garancija na servis i originalni rezervni dijelovi

Upravo servisni dio ovog centra važan je dio suradnje Inter Agrara s ovim vrhunskim brendovima. Kupcima vrhunskih strojeva, otvarnjem tvrtke Inter Agrar Mehnizacija, osigurana je odgovarajuća usluga prodaje i postprodaje na razini koju ovi brendovi zaslužuju. 

Garancija na nove Fendt traktore vrijedi isključivo ako se kupe u ovlaštenom prodajno-servisnom centru, što je Inter Agar Mehanizacija d.o.o.

Fendt i Valtra traktori na FarmShow-u

Posjetitelji FarmShow-a bit će u prilici razgledati više modela traktora ovih vrhunskih brendova te se savjetovati sa stručnjacima tvrtke Inter Agrar Mehanizacija, koji će biti na raspolaganju za sva pitanja.

Fendt svojim kupcima pruža vodeće proizvode u oblasti poljoprivredne mehanizacije i svojim radom postiže cilj: „Pomaganje poljoprivrednicima u najvećem mogućem uspjehu!“ U njemačkom gradu Marktoberdorfu sva proizvodnja podliježe strogim kriterijima visoke kvalitete proizvoda, procesa i razvoja.

Valtra traktori i usluge prepoznati su po svojoj pouzdanosti, svestranosti, izdržljivosti i nordijskim korijenima. Svaki traktor posebno je dizajniran za individualne potrebe kupaca, proizveden da izdrži najsurovije klime i da isporuči najviše razine performansi u najtežim radnim uvjetima. Na sajmu će biti izloženi modeli G, N i T, koji su i najzanimljiviji modeli za hrvatsko tržište.

Vidimo se!