Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

FoodFacts

Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka i informacijski sustav Agroklub provode projekt uspostave internetskog sustava provjere točnosti informacija o hrani pod naziva FoodFacts vrijednog 198.325,12 eura. 

Projekt FoodFacts ima za cilj kroz dvije godine uspostaviti provjeravatelja informacija u području hrane i prehrambene industrije te procedure provjere. Na istom će raditi multidisciplinarni tim visokokvalificiranih stručnjaka s područja biotehničkih i društvenih znanosti u poljima prehrambene tehnologije, hrane i nutricionizma, poljoprivrede, računarstva, politologije, komunikologije i ekonomije.

Na krajnje korisnike planira utjecati i osiguravanjem dodatnog izvora kvalitetnih i provjerenih informacija koje se tiču hrane, nutricionizma i zdravlja te identificiranih informacijskih poremećaja iz navedenih područja kroz integraciju baze podataka u redakciju Agrokluba te drugih zainteresiranih medija.

Ovom projektu podršku daje i Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) te Društvo agrarnih novinara Hrvatske, koji će u svojstvu pridruženih partnera sudjelovati u aktivnostima.

FoodFacts

Kontaktirajte nas

info@foodfacts.news

E-mail:info@foodfacts.news

Posjeti našu web stranicu!