Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Zašto je studij drvne tehnologije dobra odluka za budućnost?

Želiš steći temeljna znanja iz širokog područja tehničkih i prirodnih znanosti te stručna znanja i vještine što ih zahtijeva suvremeni razvoj drvnoindustrijskih poduzeća? Kucni u drvo i upiši preddiplomski stručni studij Drvne tehnologije u Vinkovcima! Sve što trebaš za upis je položiti osnovnu razinu hrvatskog, matematike i stranog jezika.

Poslovi te čekaju!

Završetkom ovog fakulteta steći ćeš naziv stručni/stručna prvostupnik/prvostupnica drvne tehnologije. Osim što si time otvaraš put za nastavak studiranja na nekom od diplomskih ili specijalističkih studija Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije ili drugih fakulteta bit ćeš osposobljen za rad u drvoprerađivačkim tvrtkama.

Moći ćeš se zaposliti kao konstruktor proizvoda od drva, pilanski stručnjak kao i u proizvodnji pločastih materijala, u proizvodnji finalnih proizvoda, kao asistent menadžera u drvoprerađivačkoj industriji, suradnik u trgovini drvom i drvnim proizvodima i na sličnim radnim mjestima.

Sve u svemu, prvostupnici će bit osposobljeni za vođenje proizvodnje u svim fazama obrade i tehnološkog procesa, za rad u pripremi proizvodnje, planiranju proizvodnje, kontrolu kvalitete proizvoda i proizvodnje. Posebna znanja imati će u primjeni računala u konstruiranju, terminiranju proizvodnje, te uvođenju i programiranju složenih procesa uz podršku računala

Više  o studiju Drvne tehnologije pronađi ovdje

Nagrade za najuspješnije

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije nagrađuje najuspješnije pa tako studenti koji budu među 30% najbolje rangiranih u ljetnom upisnom roku na dar će dobiti laptop.

Inače, nositelj organizacije i izvođenja nastave na stručnom studiju koji traje šest semestara je Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, a ona se izvodi u suradnji s Centrom kompetencija i lokalnim poslodavcima kod kojih će studenti obavljati praktičnu nastavu i stručnu praksu.

Temelji inženjerstva (matematika, fizika, kemija), osnove poznavanja materijala (anatomija drva, uporaba drva, ostali materijali), osnove tehnoloških svojstava i procesa (tehnološki procesi u preradi drva i proizvodnji namještaja), računala i primjena računala u proizvodnji (informatika, CAD, CAM, CAP, CIM, NU...), organizacija i ekonomika (integracija znanja za srednji management u poduzećima za preradu drva i proizvodnju namještaja) ono su što čeka buduće studente.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 1 2352 555 ili dekanat@sumfak.unizg.hr.

foto: Fakultet šumarstva i drvne tehnologije