AgroKlub.com

\

Etradex d.o.o.

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sve o AgroKlubu » Partneri » Etradex d.o.o.

Etradex d.o.o.

AgroKlub.com Partner

Etradex d.o.o.

Tvrtka Etradex d.o.o. je OMV Brand Partner na hrvatskom tržištu koji nudi austrijsko gorivo vrhunske kvalitete po hrvatskoj cijeni. Dostavljaju Plavi dizel i Eurodizel na Vašu lokaciju, a kupci imaju i mogućnost dobivanja besplatnog korištenja spremnika za gorivo na potrebnoj lokaciji. Cilj je klijentu maksimalno olakšati cijeli proces dostave goriva, poštujući visoke standarde kvalitete i profesionalnosti u radu.

Tekstovi Etradex d.o.o.

Kako provjeriti kvalitetu goriva?

Etradex
24.10.2016.

Kako provjeriti kvalitetu goriva?

Osnovnu vizualnu kvalitetu goriva može se jednostavno obaviti tako što se uzme uzorak goriva iz samog dna spremnika vozila i to nakon što se smiri po zaustavljanju. Uzorkovano gorivo mora biti čisto, bez taloga i prisustva vode. Ako u gorivu ima tragova sedimenata onda je prisutna nečistoća koja obično nastaje od taloženja hrđe unutar čeličnih... Kako provjeriti kvalitetu goriva?

Gdje nabaviti kvalitetan plavi dizel?

Etradex
23.02.2016.

Gdje nabaviti kvalitetan plavi dizel?

Hrvatski poljoprivrednici i ribari već se godinama muče s pronalaskom kvalitetnog plavog dizela. Mnogi koji koriste novije traktore i plovila čiji motori prelaze normu EURO III pa sve do najnovije norme EURO VI, problem nekvalitetnog plavog dizela osjetili su ne samo na vozilima, već i na novčaniku. Naime, nekvalitetno gorivo može prouzročiti skupe... Gdje nabaviti kvalitetan plavi dizel?

Pregled svih tekstova partnera Etradex d.o.o..

Svi tekstovi Etradex d.o.o.

Etradex d.o.o.

Kontaktirajte nas

Etradex d.o.o.
Sjedište:
Benazići 99
52332 Pićan
Hrvatska
Besplatni telefon: 0800 11 33

e-mail: gorivo@etradex.hr
web: gorivo.etradex.hr

Lokacija