Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prednost korištenja akumulatorskih škara s teleskopskim produžetkom

Škare za rezidbu na teleskopskom produžetku jedan su od nezamjenjivih alata za one koji na profesionalan ili poluprofesionalan način orezuju svoje voćnjake ili maslenike. Omogućuju rezanje visokih grana maslina ili voćaka s tla što rezidbu čini jednostavnijom i lakšom.

Način primjene

Škare se vrlo jednostavno montiraju na teleskopski produžetak. Baterija se postavlja u donji nosač produžetka, dok se škare montiraju na gornju stranu teleskopke šipke. Teleskopski produžetak se prema potrebi produžuje do maximalno 230 cm, što orezivanje sa tla čini vrlo laganim i sigurnim za korisnika.

Campagnola aku škare Stark M i Stark L modeli su škara koji se mogu priključiti na teleskopski produžetak.

Campagnola akumulatorske škare Stark M i Stark L

Škare Stark L i Stark M dva su modela istovremeno robusna i moćna. Jamče više od 80 rezova u minuti i, zahvaljujući izvrsnoj ravnoteži, ne umaraju korisnika tijekom rada. Baterija, zavisno o debljini grana koje reže, traje od 3 do 4 sata. 

Oba modela škara opremljena su inovativnom, patentiranom funkcijom tvrtke Campagnola: dvije brze aktivacije okidača omogućuju mijenjanje otvaranja oštrica od 70% do 100%.

  • Stark M: aku škare s otvorom oštrice 56mm, debljinom reza 32mm, težinom 0,91kg i autonomijom rada 2/3 sata 1 baterija. Saznaj više OVDJE
  • Stark L: aku škare s otvorom oštrice 62mm, debljinom reza 37mm, težinom 1,16kg i autonomijom rada 3/4 sata 1 baterija. Saznaj više OVDJE

Isporučuju s 2 litijske baterije, punjačem i futrolom, a jamstveni rok je 24 mjeseca.

foto/video: Entrada