Kako olakšati rezidbu vinograda, maslinika i voćnjaka?

Campagnola aku škare za rezidbu imaju vrlo laganu bateriju koja vam omogućuje rad bez kabela, nudeći veliku slobodu kretanja, spretnost i funkcionalnost tijekom orezivanja. Zahvaljujući ovom sustavu, škare su puno praktičnije za uporabu i olakšavaju različite operacije, a rezanje manje naporno.

Campagnola aku škare Speedy od sada s 3 litij-ionske baterije i poklon futrolom za škare.

Speedy aku škare

Speedy aku škare karakterizira lagana baterija bez kabela nudeći veliku slobodu kretanja, spretnost i funkcionalnost tijekom orezivanja vinograda, maslinika ili voćnjaka. Škare su time praktičnije za uporabu, a rezidba postaje manje naporna. Aku škare imaju zaštitu od presjecanja prstiju, tj. prilikom dodira sa oštricom škare ne rade. Isto tako oštrica se ne zatvara ukoliko dođe u dodir sa žicom. Ova zaštita aku škara može se isključit, ali se ne preporuča!    

Program rada škara

  • otvor oštrice 100%
  • ptvor oštrice 70%  

Sadržaj seta Speedy aku škara

  • 3 litij-ionske baterije
  • punjač za baterije (istovremeno puni tri baterije)
  • alat za održavanje škara
  • futrola za škare

Više o aku škarama Speedy pogledajte OVDJE.

Preporučena MPC sa uključenim PDV-om iznosi 3.013,60 kn

Aku škare Stark M i Stark L

Tvornica Campagnola srl Italy u svojem proizvodnom programu proizvodi i aku škare Stark M i Stark L

  • Stark M: aku škare s otvorom oštrice 56mm,debljinom reza 32mm, težinom 0,91kg i autonomijom rada 2/3 sata 1 baterija. Saznaj više OVDJE
  • Stark L: aku škare s otvorom oštrice 62mm,debljinom reza 37mm, težinom 1,16kg i autonomijom rada 3/4 sata 1 baterija. Saznaj više OVDJE

Garancija na sve škare je 2 godine. Servis i rezervni dijelovi osigurani.

Novo - teleskopski produžetak za Stark M i L

Novo u ponudi za aku škare Stark M i Stark L je alumijniski teleskopski produžetak (150 do 230 cm) koji omogućuje rezanje visokih grana maslina ili voćaka sa tla što rezidbu čini jednostavnijom i lakšom.

Preporučena MPC teleskopskog produžetka sa uključenim PDV-om iznosi 1.626,55 kn

Sve dodatne informacije o proizvodima možete pronaći na službenim web stranica www.entrada.hr (ovdje možete obaviti i kupnju preko web shopa) ili kod ovlaštenih Campagnola partnera.

Foto: Entrada d.o.o.