Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Farao F1 je dobro poznati standard u tipu ranog #kupusa. Formira okrugle glavice svježe zelene boje i otporan je na pucanje. Odlikuje ga izuzetan ukus. Pogodan je za proizvodnju mladog kupusa od proljeća do jeseni. Za berbu dolazi oko 63 dana nakon sadnje i dostiže težinu od 1,5-2 kg. Optimalni razmak sadnje je 40x40 cm.

-------------

Bejo je vodeća firma u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća. U ponudi imamo sjeme 50 povrtarskih kultura i više od 1200 varijeteta. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnom porodičnom firmom. Naših 1900 zaposlenih predano radi na razvijanju najboljih varijeteta povrća. Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne prilike i inovativne metode istraživanja. Ostajemo blisko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje sjeme povrća i omogućili proizvođačima širom svijeta berbu zdravih, ukusom bogatih varijeteta u kojima će potrošači uživati i danas i za pedeset godina.

Prepoznali smo sve veću potražnju za visokokvalitetnim sjemenom i na amaterskom tržištu, te smo odlučili i ovom segmentu proizvođača povrća omogućiti sjetvu vrhunskog sjemena. Iz tog razloga već godinama sarađujemo sa firmom Poljovrt d.o.o., koja dio našeg asortimana pakuje u mala hobi pakovanja. Za Vas smo pripremili 3 poznata varijeteta koji su već godinama zastupljeni u profesionalnoj proizvodnji u Bosni i Hercegovini i regiji. Varijetete koje poklanjamo, takođe možete naći i u prodaji u poljoprivrednim apotekama firme GOLIĆ TRADE d.o.o. koja je uvoznik i distributer Bejo sjemena za Bosnu i Hercegovinu.