Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Napoli F1 je poznati hibrid #šargarepe za ranu proizvodnju. Namenjena je za prodaju u svežnjevima ili u listovima. Ne puca i odlične je boje. Ova #šargarepa se može sejati veći deo godine, od 1.12. do 15.09., takođe i u zaštićenom prostoru.

Za berbu dospeva 81. dan nakon setve. Optimalni sklop setve je 1,5 do 2,5 mio/ha. Srednje je otporna na crnu trulež korena, pegavost lista kao i na uzročnike bolesti iz roda Phytium.

-------------

Bejo je vodeća tvrtka u selekciji, proizvodnji i prodaji semena povrća. Nudimo seme 50 povrtarskih kultura i više od 1200 hibrida i sorti. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnim porodičnim poduzećem. Naših 1900 zaposlenih posvećeno je razvoju najboljih hibrida i sorti povrća.

Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne mogućnosti i inovativne metode istraživanja. Ostajemo usko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje seme povrća i omogućili proizvođačima širom sveta da beru zdrave hibride i sorte bogate ukusom u kojima će potrošači uživati i danas i za pedeset godina.

Prepoznali smo rastuću potražnju za visokokvalitetnim semenom na amaterskom tržištu i odlučili smo da omogućimo i ovom segmentu proizvođača povrća da seju vrhunsko seme. Iz tog razloga godinama sarađujemo sa kompanijom Poljovrt d.o.o., koja dio našeg asortimana pakuje u malu hobi ambalažu. Za Vas smo pripremili dva poznata hibrida i jednu sortu koji su godinama zastupljeni u profesionalnoj proizvodnji u regionu. Ove i druge sorte i hibride najkvalitetnijeg semena možete naći kod distributera i uvoznika Bejo semena za Republiku Srbiju, kompanije Arum Deč d.o.o.