Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Agronomski fakultet

Agronomski fakultet se u više od 100 godina bogate akademske tradicije profilirao kao vodeća znanstvena i sveučilišna ustanova u Hrvatskoj u području biotehničkih znanosti. Primjenom najviših akademskih standarda omogućuje studentima stjecanje kompetencija utemeljenih na suvremenim znanstvenim spoznajama i inovacijama. 

Studiji pokrivaju sva područja poljoprivredne proizvodnje i srodnih djelatnosti, uključujući agrarnu ekonomiku, agroturizam te krajobraznu arhitekturu. Ukupno se izvodi 9 preddiplomskih, 16 diplomskih, jedan poslijediplomski doktorski studij te četiri poslijediplomska specijalistička studija. Fakultet prepoznaje i programe cjeloživotnog učenja kroz raznovrsne edukacije, predavanja te programe koji se upisuju u radnu knjižicu.

Studenti osim teorijske i laboratorijske nastave prolaze i obaveznu terensku nastavu i stručnu praksu kojom upotpunjuju svoja znanja i stječu kompetencije potrebne za tržište rada. Tijekom povijesti preko 19 000 studenata steklo je diplomu na Fakultetu. 

Specifičnost su pokušališta koja svojim površinama, gospodarskim objektima, tehničkom i tehnološkom opremljenošću pružaju jedinstvene preduvjete u Republici Hrvatskoj za edukaciju studenata i provođenje istraživačkih projekata. 

Agronomski fakultet

Kontaktirajte nas

Agronomski fakultet
Svetošimunska cesta 25, Zagreb
+385 1 239 3779

E-mail:dekanat@agr.hr

Posjeti našu web stranicu!