Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Zimski solsticij se oduvijek slavio u narodu kao najkraći dan u godini, u smislu da je toga dana najkraće razdoblje od izlaska do zalaska Sunca, dan kada ponovno počinje rasti snaga i moć Sunca.
Stari narodi cijenili su ovaj trenutak i njegovoj proslavi pridavali posebnu pažnju. Budući da im je život bio usko vezan s prirodnim ciklusima,, ponovo uzdizanje Sunca bio je razlog za sreću i veselje. Zimski solsticij je prilika da se oslobodimo prošlosti i otpustimo sve ono loše iz 2022.g, donesemo dobro, sreću i radost u našu sadašnjost, da zablistamo i krenemo putem nade, krenemo putem unutarnjeg Svjetla. Oslobađamo mjesto za sve novo što se tek treba pojaviti u našim životima, otpuštajući sve staro, povezujemo se s našom Dušom, majkom Zemljom, Mjesecom i Suncem. Danas se oslobodite starih obrazaca razmišljanja i uskladite se sa svojim unutarnjim Svjetlom i Istinom. Da bismo mogli neopterećeno zakoračiti u budućnost, potrebno je ostaviti prošlost iza sebe i prigrliti lekcije koje nam je donijela.
Što nam za sreću uistinu treba? Gdje idemo, s kojom namjerom, i gdje želimo stići pitanja su koja si sada moramo postaviti jer jedino gledajući prema naprijed u svoj život možemo unijeti novi zamah, pronaći kreativni izraz ili nadahnuće, a svoju budućnost oblikovati u skladu s istinskim potrebama svoje Duše. Danas je novi dan. Zeljko Serdar