Ulja Brist dobila su novi dizajn

Vodnjan je otpratio i posljednje goste koji su nerado otišli nakon održane manifestacije 14. Dani ml... Pročitaj cijelu bilješku »

Prenosimo slikom djelić atmosfere s 14. Dana mladog maslinovog ulja iz Vodnjana #masline #maslinovou... Pročitaj cijelu bilješku »

Izađite na balkone pozdravite Šampione ... Sabatine 2018 u kategoriji buteljiranih proizvoda ;) #sab... Pročitaj cijelu bilješku »

Budućnost ZPPa tema je panela koji vodi europarlamentarka Marijana Petir na Sabatini

On je ovan, zove se Roko koji po cijele dane uživa u okusima i mirisima trava poznatog Lošinjskog vr... Pročitaj cijelu bilješku »

Upoznajte šampione Sabatine u kategorijama otvorenih i mladih vina #sabatina #vinarstvo #vino #malil... Pročitaj cijelu bilješku »

Sedma sila ;) #sabatina

Sinoć je ispred hotela Aurora na Malom Lošinju zasađena i 'Spomen loza' #sabatina

Na Malom Lošinju, u sklopu otvorenja 28. Sabatine, međunarodnih susreta vinogradara i vinara održana... Pročitaj cijelu bilješku »

Zašto pobogu?


Why I love fertilizer

Bill Gates visits the Yara fertilizer plant in Dar es Salaam, Tanzania to learn more about how the agriculture supply chain is changing...

www.gatesnotes.com

Otvorena je još jedna Sabatina 28. po redu ;) #živjeli

Kaže: "Nemam kome ni pivu prodat"


Je li ovo najdepresivniji grad u Hrvatskoj? Sve tone u sunovrat,...

Sunčano je vrijeme na lijevu obalu izmamilo jednog ribolovca, bacio je štap i strpljivo čekao. Drugom je obalom, s rukama na leđima, sv...

www.slobodnadalmacija.hr

"Vino moraš piti tako da ti razbuđuje svijest, a ne da je gasi." Tin Ujević napustio nas je na jučer... Pročitaj cijelu bilješku »

Nekako me najviše iznenadilo Bilje ;)


Austrijanci imaju više od 2 tisuće farmi koje se bave turizmom, a...

Odmor na farmi bio bi slobodni prijevod, koji u austrijskom originalu glasi Urlaub am bauernhof - koncept seoskog turizma koji oni razv...

www.agroklub.com

Praktično, ali previsoko :)