Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

ODGOĐEN PINK DAY

U muzeju Mimara u Zagrebu održana je konferencija za novinare na kojoj je objavljeno da se zbog zdravstvene situacije u nas i u Europi, 8. Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca odgađa.
Pink Day će se održati 28. lipnja 2020.u Muzeju Mimara ako to okolnosti dopuste.
Premda je već mjesec dana prije predviđenog datuma Festivala, prostor bio potpuno popunjen - okupivši brojne domaće i inozemne izlagače, proizvođače ružičastih vina, a organizirani su i masterclassevi i susreti profesionalaca, stručnjaka i ljubitelja roséa, događanje se, nažalost odgađa. Isto tako i festival u festivalu - Green in Pink – s najboljim hrvatskim proizvođačima ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
Masterclass - Svijet ružičastih šampanjaca grupacije powered by Visa Premium, je rasprodan u svega nekoliko dana a u novom terminu će također biti održan pod vodstvom vrhunskog stručnjaka iz grupacije Moët Hennessy. Radionica Ružičasta Austrija powered by Austrian Wines, posvećena austrijskim roséima i radionica posvećena ekstra djevičanskim maslinovim uljima, Istra: kraljica maslinovog ulja powered by Catering Lisak, također će se održati u novom terminu Festivala.
"Koliko sam se sve do sinoć veselila što da su izlagačka mjesta ovog izdanja Pink Day-a bila popunjena više od mjesec dana prije Festivala, toliko mi je sada žao da se nećemo družiti na Prvi dan proljeća. Mi smo festival koji svijet gleda kroz ružičaste naočale pa sam iskreno vjerovala da uz sve mjere predostrožnosti možemo realizirati festival, na kraju smo donijeli – vjerujem – razumnu odluku da Festival odgodimo za bolje i zdravije vrijeme. Svake godine Festival donosi neke novosti i priprema zanimljive radionice: u sve ulažemo puno truda i pokušavamo a, ponekad, čini mi se i uspijevamo, ostvariti nemoguće: Zabaviti, podučiti, razveseliti i slaviti ružičasta vina u ružičastom raspoloženju. A ne zaboravljamo ni zdravlje i ekstra djevičanska maslinova ulja. Zahvaljujem se medijima koji nas vjerno prate i svima koji Pink Day doživljavaju onako kako sam ga i zamislila: kao festival optimizma i uživanja.
Ovu vinsku manifestaciju koju najavljujemo za 28.06.2020. uz druženje s vinarima i maslinarima, obilježit će i zabavni program, nagrade i vrhunske radionice te brojna iznenađenja. Ove godine, Pink Day je po prvi puta dogovorio i zemlju partnera – Austriju, pa se nadamo da će nas ona pratiti kao partner i u novom terminu.
Prošlogodišnji Pink Day obilježila je nagrada za najkreativniji stol, koja je oduševila izlagače pa se nastavlja i ove godine. Prošlogodišnju nagradu, ružičaste Jimmy Choo cipele, osvojila je talijanska vinarija Bottega, a ove godine dodijelit će se čak 3 nagrade za najkreativniji stol. To će ponovno biti ružičaste Jimmy Choo cipele – ovoga puta model Smokey vrijedan tisuću dolara, umjetničko djelo „DESIDERIO N°1 ART MUST BE TASTED“ austrijskog umjetnika Andrewa Stixa, izrađeno specijalno za Pink Day te set Nikel Privé kozmetike kreatorice Mirjane Brlečić.
Ružičastu tematiku dodatno ćemo podcrtati i u kutku koji će, zahvaljujući Krašu kao partneru, postati svojevrsni čokoladni lounge bar u kojem će se posjetitelji moći odmoriti od vina i uživati u ružičastoj Ruby čokoladi. " rekla je direktorica festivala Sanja Muzaferija.
Na konferenciji za medije, Kutjevo je predstavilo limitiranu etiketu Premium roséa za čiji dizajn je zaslužna upravo art – direktorica Pink Daya, Vlasta Pirnat.
Pripremio: Tomislav Radić
Snimke : Rene Karaman