Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

EIT Food 2021. godine

Otvorene su prijave za EIT Food RIS Fellowships 2021.
Svake godine studenti imaju priliku osvojiti jedinstveni pripravnički staž u vodećim europskim tvrtkama iz poljoprivredno-prehrambenog sektora. Sudjelujte u programu i izborite se za plaćeno stažiranje u inozemstvu u trajanju od 3 do 6 mjeseci uz financijsku potporu do 1.350 € za RIS Fellowship i 1.800 € za RIS Talents. Imajući u vidu restriktivne mjere za putovanja zbog situacije uzrokovane COVID-om, pronašli smo najbolja rješenja. Možete odabrati između triju načina stažiranja: na mreži, na licu mjesta ili kombinirano. Pružit ćemo vam potporu u svim fazama procesa prijave i tijekom stažiranja.
Ako ste trenutačni ili diplomirani student/ica diplomskog studija, zgrabite priliku za primjenu akademskog znanja u praksi i razvoj kreativnog rješavanja problema. Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://apply.eitfood.eu/courses/course/54-ris-fellowships
Ako ste trenutačni ili diplomirani student/ica doktorskog studija, nemoj propustiti priliku za razvoj kritičkog mišljenja kroz sudjelovanje u inovacijskim projektima, projektima istraživanja i razvoja. Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://apply.eitfood.eu/courses/course/53-ris-talents
ROK: 12. travnja 2021.

Pokreni svoju poslovnu ideju danas i oživi inovaciju sutra!
EIT Jumpstarter vraća se i u 2021. godini!
EIT Jumpstarter jedan je od najopsežnijih međuindustrijskih programa namijenjenih inovatorima u ranoj fazi koji žele ubrzano pokrenuti svoje poslovanje. U programu mogu sudjelovati inovatori iz sljedećih područja: poljoprivredno-prehrambenom sektoru, zdravstvenoj zaštiti, sirovinama, energetici, proizvodnji i gradskoj mobilnosti s inovativnom poslovnom idejom. Prihvatljivi prijavitelji su svi studenti, doktori znanosti, istraživači i poduzetnici koji imaju priliku osvojiti do 10.000 € te primiti potporu najboljih trenera i mentora.
Prijave su otvorene do 16. travnja 2021., a više informacija i prijavni obrazac možete pronaći na https://apply.eitjumpstarter.eu


Realizirajte svoje inovativne ideje uz program TeamUp
TeamUp je sedmomjesečni program čiji je cilj povezivanje tehnologa s inovativnim rješenjima s iskusnim poduzetnicima koji svojim znanjem i stručnošću mogu pomoći u osnivanju i izgradnji stabilnih poljoprivredno-prehrambenih start-up tvrtki.
Ako ste tehnolog s inovativnim rješenjima i tehnologijama ili poduzetnik s iskustvom u osnivanju i vođenju start-up tvrtki sudjelujte u vrhunskoj obuci te iskoristite financijsku potporu od 2.000 € za 3 mjeseca.
Rok za prijavu na program TeamUp je 18. travnja 2021. godine, a obrazac za prijavu i više informacija o programu
pronađite na sljedećoj poveznici: https://www.eitfood.eu/projects/teamup

Testirajte svoje agrotehnološko rješenje na poljima uz program Test Farms!
Ovim programom zajednica EIT Food pomaže inovativnim agrotehnološkim start-up tvrtkama da provjere i testiraju svoje proizvode i usluge te predstave svoja rješenja investitorima i krajnjim kupcima. U sklopu programa možete testirati proizvode/tehnologije/rješenja u suradnji s profesionalnim poljoprivrednicima, predstavite svoja rješenja potencijalnim klijentima, pristupite mreži partnera i iskoristite financijsku potporu od 3.000 € za troškove putovanja i testiranja svojeg rješenja.
Rok za prijavu na program Test Farms je 30. travnja 2021. godine. Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.eitfood.eu/projects/test-farms

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte tvrtku Tera Tehnopolis d.o.o., inovacijsko čvorište zajednice EIT Food, putem e-pošte: eitfoodhub@tera.hr.