Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

DALMATINSKI MASLINARI U VODICAMA
Razvili transparent i - Livaja ostao!

Poduzetni Tomislav Duvnjak (35) nije samo organizirao najbolje dalmatinske maslinare i uz pomoć supruge Helene poslao njihova ulja na najveću svjetsku pozornicu tekućeg zlata u New York gdje su pokupili 36 zlatnih i 13 srebrnih odličja. Laureate je Tomislav ugostio i u obiteljskoj uljari Sveti Ivan u Vodicama. Počastio dalmatinskim delicijama i domaćim vinima . Osokolio. Pozvao na zajedništvo.
- Nastavimo što smo započeli. Zajedno radimo na brendiranju naših dalmatinskih i hrvatskih ulja tako da svi koji dođu u našu zemlju znaju da se ovdje proizvode najbolja ultra ekstradjevičanskih ulja na svijetu, rekao je Duvnjak, zahvalivši se svima koji su se okupili u Vodicama, a bilo ih je više od pedasetak. Među njima naravno i Zadrani koji su u New Yorku osvojili 12 zlatnih i dvije srebrne medalje.
U ime svih zahvalio se dr. Ivica Vlatković: Hvala Tomislavu i obitelji Duvnjak što smo imali priliku podružiti se i zajedno proslaviti ovaj uspjeh dalmatinskih ulja kao i ukupan uspjeh hrvatskog maslinarstva na najvećoj svjetskoj smotri. Jednako tako sve čestitke vodičko - šibenskim entuzijastima koji su pokrenili ideju i pomogli da se realizira.Hvala svima na lipom druženju. Ovo je početak lijepe dalmatinske priče u kojoj ce kroz buduće vrijeme svatko imati priliku ugraditi svoj dio mozaika kvalitete svog ulja u nju. Stoljećima su naraštaji dalmatinskih težaka čistili zemlju, gradeći nepregledne suhozide i gomile. Došlo je vrijeme da njihov trud i rad nove generacije dalmatinskih maslinara afirmiraju u svijetu i da taj njihov trud nije bio uzalud, poručio je dr. Vlatković.
Tijekom druženja, u jednom trenutku Duvnjak je razvio transparent: Livaja ostani!
Za uspomenu je ostala i fotografija maslinara okupljenih oko transparenta, a za one koji možda ne znaju Marko Livaja je nogometni internacionalac koji je preporodio igru Hajduka. Vrhunskog nogometaša sada žele mnogi europski klubovi, nude mu milijune, a navijači mu svim mogućim kanalima pa i na ovaj način poručuju da ostane u Hajduku i povede ih do borbe za trofej iduće sezone. Hoće. Ostaje, posljednja je vijest, a sa Livajom ili bez njega nije isto, komentira Duvnjak i poentira: Tko se usuđuje - pobjeđuje!