Osječani su se oprostili od legendarnog Krunoslava Kiće Slabinca puštajući crvene ruže u Dravu...

Nakon što je jučer potpisao ugovore o dodjeli potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju, osječko-ba... Pročitaj cijelu bilješku »

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić potpisao je danas ugovore o dodjeli potpora u poljoprivredi i ru... Pročitaj cijelu bilješku »

I opet - osječka glavna pija, lijepa i šarena uoči blagdana Svih svetih...

SF tržnica... Kada smo prije puunoo godina zamišljali tržnicu budućnosti (a sigurno smo je zamišljal... Pročitaj cijelu bilješku »

Na FAZOS-u su baš marljivi. Ovog se tjedna tamo održava drugi pripremno-promotivni seminar projekta... Pročitaj cijelu bilješku »

Ispred zgrade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti upravo se održava '3. sajam OPG-ova' sada... Pročitaj cijelu bilješku »

Ove godine Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek slavi 60 godina svog rada i postojanja pa su u... Pročitaj cijelu bilješku »

U osječkim osnovnim školama i vrtićima djeca će početi učiti o vrijednosti hrane, kako bi smanjili n... Pročitaj cijelu bilješku »

Agroklubovcima ne nedostaje teretana, jel?

Atlas tradicionalnih okusa u izdanju Osječko-baranjske županije predstavljen je u osječkoj Regionaln... Pročitaj cijelu bilješku »

Tvrtka KWS jučer je u osječkom kinu Urania održala PLUS4GRAIN premijeru i najavila novitete za iduću... Pročitaj cijelu bilješku »

Sajam antikviteta u osječkoj Tvrđi već se godinama održava svake prve subote u mjesecu. Taj događaj... Pročitaj cijelu bilješku »

Osječka glavna tržnica uoči blagdana Svih svetih... Hm, sad me kopka što kao da je jučer bilo kad sa... Pročitaj cijelu bilješku »

Uvodna konferencija projekta „Izrada projektne dokumentacije za izgradnju Regionalnog distribucijsko... Pročitaj cijelu bilješku »

A na osječkom je FAZOS-u 16. i 17. listopada HAPIH organizirao 3. hrvatsku konferenciju o procjeni r... Pročitaj cijelu bilješku »

Na osječkom Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uspješno je održan i drugi Sajam OPG-ova. U planu je... Pročitaj cijelu bilješku »

Osječko-baranjska županija preko javnih poziva provodi 14 mjera potpora u poljoprivredi i ruralnom r... Pročitaj cijelu bilješku »

22. Osječki jesenski sajam bio je sadržajan i bogat kao i svaki do sada i pokazao se pravim mjestom... Pročitaj cijelu bilješku »