#mojepovrće Danas predstavljam svoje mrkve. Na prvoj slici su ostatci jesenske mrkve. Već smo ih skoro sve pojeli.Onda je mrkva sijana u veljači.Zatim ide mrkva posijana iz mog sjemena i posljednja fotografija mrkva iz naše igrice.

#mojepovrće Iako su još jako mali ja sam svoje kupusiće posadila u vrt.

#mojepovrće Evo fotografija mojih salata,Imam ih raznih vrsta i veličina.

Danas objavljujem svoje salate.Zimska polako nestaje(pojedena),majska kraljica i šarene ju zamjenjuju a ova naša,posljednja posijana, polako raste.

#mojepovrće Evo i fotografija mog kompostera. Na slici se vidi i grašak posijan u drugom mjesecu lijepo cvate.

#mojepovrće Ovako ja štitim moje malo povrće . Svako veće ga pokrijem a ujutro maknem boce.Boce ga štite i od hladnih noći i od puževa.

#mojepovrće Naišla sam na gujavice koje se pare. Nisam mogla odoliti i napravila sam ovu fotografiju.

#mojepovrće Ovih dana je kišno i nikla je salata a pojavljuje se i mrkva.

#mojepovrće Drugi tjedan. Mrkva i salata u vrtu još ne niču. Kupus u kući polako napreduje ali nejednako. Na slici vidim da mi je voda za zalijevanje "tvrda" sve se bijeli od kamenca.Morat ću hvatati kišnicu.

#mojepovrće Nevjerujem svojim očima. Moj kupus je već počeo nicati.

Gredica u vrtu pripremljena za salatu i mrkvu a kupus već posijan u kontejnere od rolica WC papira.Kada naraste dovoljno veliko lako ga je prebaciti u vrt.

U vrtu sam pripremila gredicu za mrkvu i salatu a kupus sam posijala u kartone od WC papira tako ću ga bez problema presaditi kada naraste dovoljno velik. Posadim ga skupa s kartonom.On može puštati korijen dolje a karton se s vremenom razg... Više [+]