Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Polako dolazi jesen u moj vrt.

#mojepovrće Meni se čini kako je proljeće tek počelo a moj vrt već pravi sjemenke za sljedeću godinu.Salata je prva krenula u sjeme. Sada već počinje žutiti i grašak koji nisam brala već ostavljala za sjeme.onda rotkvice,blitva asada i lanj... Više [+]

#mojepovrće Na kraj vrta svake godine posijem malo lana.

#mojepovrće Već sam kukala kako imam puno puževa. Mislim da sam im uspjela smanjiti broj. Iza vrta mi je veliki travnjak.Odande dolaze. Ja sam jednu staru plahtu izrezala u trake i svako veče ju pošoricam octom.preko te prepreke oni ne mogu... Više [+]

#mojepovrće , Do sada je bilo previše hladno i puno kiše a sada se već mora misliti na ljetne vručine. Ja sam pripremila dosta sijena i počela sa zaštitom povrća od ljetnih vručina

#mojepovrće Stalno smo kukali na puno kiše i hladno vrijeme a sada se već mora štititi povrće od jakog sunca. Ja sam pripremila dosta sijena i započela malčiranje kako bi moje povrće lakše prebolilo ljetne vručine.

Moja prva berba graška ove godine.

#mojepovrće Zaokruženi uzgoj luka.Stari luk za sjeme, onda mlada lučica izrasla iz sjemena i luk za konzumiranje.

#mojepovrće Ove godine je prava najezda puževa golaća. Ima ih i tamo gdje je malč, a nalazim ih i na čistoj zemlji i na povrću i to na svim vrstama. Nekada su napadali salatu i grašak a ove godine ne biraju. Jedu sve . Ipak radije jedu ono... Više [+]

#mojepovrće Stalno gledam to svoje povrće i čini mi se kako ne raste uopće ali ako pogledam fotografiju od prije i danas snimljenu vidi se da i unatoč hladnoći povrće ipak raste.

#mojepovrće Prve jagode ove godine.

#mojepovrće Danas predstavljam svoje mrkve. Na prvoj slici su ostatci jesenske mrkve. Već smo ih skoro sve pojeli.Onda je mrkva sijana u veljači.Zatim ide mrkva posijana iz mog sjemena i posljednja fotografija mrkva iz naše igrice.

#mojepovrće Iako su još jako mali ja sam svoje kupusiće posadila u vrt.

#mojepovrće Evo fotografija mojih salata,Imam ih raznih vrsta i veličina.

Danas objavljujem svoje salate.Zimska polako nestaje(pojedena),majska kraljica i šarene ju zamjenjuju a ova naša,posljednja posijana, polako raste.

#mojepovrće Evo i fotografija mog kompostera. Na slici se vidi i grašak posijan u drugom mjesecu lijepo cvate.

#mojepovrće Ovako ja štitim moje malo povrće . Svako veće ga pokrijem a ujutro maknem boce.Boce ga štite i od hladnih noći i od puževa.

#mojepovrće Naišla sam na gujavice koje se pare. Nisam mogla odoliti i napravila sam ovu fotografiju.

#mojepovrće Ovih dana je kišno i nikla je salata a pojavljuje se i mrkva.

#mojepovrće Drugi tjedan. Mrkva i salata u vrtu još ne niču. Kupus u kući polako napreduje ali nejednako. Na slici vidim da mi je voda za zalijevanje "tvrda" sve se bijeli od kamenca.Morat ću hvatati kišnicu.