Kakav grah :)
Zdrave mahune, lijepe velike bobe. Sad još samo da netko naruči 100-200 kila :-D

Grah potpuno zatvorio redove, vjetar i led ga nisu niti nagnuli, brutalizira. Drugi grah niknulo val... Pročitaj cijeli status »

Pozdrav iz Metkovića! Ovdje baš uvijek rado dođem :-)

Uz pomoć obitelji još 500-600 kvadrata graha je u zemlji unutar sat-dva! Kaže mlađi brat - "Jel misl... Pročitaj cijeli status »

@igi_pop

Lijepo izgleda, još da ga kakve kiše pomaze ovih dana :-) a ni (kasno posađen) krumpir se nebi bunio... Pročitaj cijeli status »

Nabava stroja me oduševila, baš odiše kvalitetom! Trebam se naučiti raditi sa time, ali stroj je bom... Pročitaj cijeli status »

Tko bi rekao da će mi za Tomicu (PE-18) biti problem kupiti filtar hidraulike :-\
Dva provjerena trgovca i ćorak!

Evo kratka nota koga može zanimati. Jučer i danas sam sijao grah, mala površina. Odlučio sam "riskirati" sa kupovnim sjemenom, nasumce u trgovini, kutijice od 200g (20kn). Slučaj je htio da mi je usfalilo pa sam dokupio još kutijicu, ali i vrećicu od 100g. Isti proizvođač, isto sjeme, isto tretirano... Pročitaj cijeli status »

Puklo, 2 dana nakon što sam kupio aparat :D pa reko da probam..no, kako traktro, tako i kosa i varen... Pročitaj cijeli status »

...da li mi je kasno za krumpir...pitam se...

Opet ništa od jabuka, ha? :-\
Rekao bih "barem će se odmoriti stabla", ali i prošle godine su odmarala...kad napokon urodi ću ih morati džaba djeliti da ne propadnu!

Voćnjak "dobiven" uz kuću i imanje kupljeno prije 2 i pol godine. Prvo je fasovalo jednim obimnim or... Pročitaj cijeli status »

Malo informacija molim, slao sam mail na savjetodavnu pa tjorak:
- jesu li edukacije za korištenje pesticida uvijek više-dana-u-pol-tjedna?
- ova sada tura je u 4 mjesta mislim bila predviđena, moja županija je bila u Popovači. Bude li kada u Zagrebu/Gorici/Sisku?

Za sada je dobro :)

Mehaniziralo se :) poučen iskustvom sa imanja di sam bio sa svojima, bolje što prije pa skoro BILO Š... Pročitaj cijeli status »

Zašto svi distributeri agroopreme "skrivaju" cijene? Čisto sumnjam da je lager traktora pojedinog dobavljača TOLIKO velik da se cijene ne mogu ažurirati online.

Što reći na ovo smrzavanje u drugoj polovici travnja? Što će jabuke reći??

Mislim si kako su rabljeni traktori u Hrvatskoj preskupi..