Prska li itko od vas okopavine, ili vrt općenito, sa leđnim atomizerom? Muku mučim sa pronalaskom prskalice za svoj vjerni stari PE-18 Tomicu, pa bi možda uzeo takvo nešto, da mogu i voćnjak i povrtnjak tretirati. AKO, i SAMO AKO nije protivno preporukama. Taj dio mi je nekako promaknuo. Znam da sre... Pročitaj cijelu bilješku »

Stigla mašina! :) srećica nova!
Uvjet je da se radi u crocsicama :-D

Jedno od stabala koje sam zatekao u voćnjaku bilo je samo panj sa dvije tri divljake. Reko idemo to... Pročitaj cijelu bilješku »

Dobro je dobro je :)

Napokon na istoku :) da obiđemo svoje, pa malo na Jeseni!
Izneste mi rujna vina..

Napokon u voćnjaku! Milina :)

Neka sam i ovaj sajam napokon posjetio :-)

Ova godina je baš bila...pogodna čini se. Ali i pravovremeno odrađivanje je dalo svoj obol. Prvi put... Pročitaj cijelu bilješku »

Kakav grah :)
Zdrave mahune, lijepe velike bobe. Sad još samo da netko naruči 100-200 kila :-D

Grah potpuno zatvorio redove, vjetar i led ga nisu niti nagnuli, brutalizira. Drugi grah niknulo val... Pročitaj cijelu bilješku »

Pozdrav iz Metkovića! Ovdje baš uvijek rado dođem :-)

Uz pomoć obitelji još 500-600 kvadrata graha je u zemlji unutar sat-dva! Kaže mlađi brat - "Jel misl... Pročitaj cijelu bilješku »

@igi_pop

Lijepo izgleda, još da ga kakve kiše pomaze ovih dana :-) a ni (kasno posađen) krumpir se nebi bunio... Pročitaj cijelu bilješku »

Nabava stroja me oduševila, baš odiše kvalitetom! Trebam se naučiti raditi sa time, ali stroj je bom... Pročitaj cijelu bilješku »

Tko bi rekao da će mi za Tomicu (PE-18) biti problem kupiti filtar hidraulike :-\
Dva provjerena trgovca i ćorak!

Evo kratka nota koga može zanimati. Jučer i danas sam sijao grah, mala površina. Odlučio sam "riskirati" sa kupovnim sjemenom, nasumce u trgovini, kutijice od 200g (20kn). Slučaj je htio da mi je usfalilo pa sam dokupio još kutijicu, ali i vrećicu od 100g. Isti proizvođač, isto sjeme, isto tretirano... Pročitaj cijelu bilješku »

Puklo, 2 dana nakon što sam kupio aparat :D pa reko da probam..no, kako traktro, tako i kosa i varen... Pročitaj cijelu bilješku »

...da li mi je kasno za krumpir...pitam se...

Opet ništa od jabuka, ha? :-\
Rekao bih "barem će se odmoriti stabla", ali i prošle godine su odmarala...kad napokon urodi ću ih morati džaba djeliti da ne propadnu!

Voćnjak "dobiven" uz kuću i imanje kupljeno prije 2 i pol godine. Prvo je fasovalo jednim obimnim or... Pročitaj cijelu bilješku »