AgroKlub.com

\

Ukrasno i ljekovito bilje

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ukrasno i ljekovito bilje » Mike Tyson postaje poljoprivrednik?

Mike Tyson postaje poljoprivrednik?

Mike Tyson

Mike Tyson postaje poljoprivrednik?

Datum: 06.01.2018. 15:00 |

3

Kategorija:

Ukrasno i ljekovito bilje

Neće Mike Tyson uzgajati ni kukuruz, ni maline, ni ovce. Pročitajte koja poljoprivredna kultura njega zanima i što će uz uzgoj još napraviti.

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji, glumac, legenda, postaje poljoprivrednik? Da, dobro ste pročitali. No, neće Mike uzgajati ni kukuruz, ni maline, ni ovce - nego kanabis.

Njegov ranč na 40 hektara nalazi se u Kaliforniji, i nosi naziv, naravno, "Tyson ranč". Kanabis će saditi zahvaljujući zakonu koji je legalizirao tu biljku prije samo 5 dana, 1. siječnja 2018., piše blast.

Osim polja te, sve popularnije biljke koja se koristi u medicinske svrhe, na ranču će biti smješten i vrhunski stroj za ekstrakciju pomoću kojega se proizvodi koncentrat kanabisa, ali i pogon za proizvodnju namirnica od kanabisa te odmaralište.

Također, ranč će imati i obrazovnu svrhu pa će ondje poljoprivrednici moći naučiti nove tehnike fokusirajući se na ljekovitu stranu kanabisa, posebno kada se govori o liječenju PTSP-a. Tvrtka koja upravlja rančem, Tyson Holistic, već sada zapošljava mnoge američke veterane i prvenstvena joj je briga o onima koji su služili u vojsci.

Foto: Facebook/Mike Tyson

Broj pregleda članka: 4557; Uspješnost članka: 454.85

Tagovi: Mike Tyson

Ključne riječi članka: mike, tyson, postaje, poljoprivrednik, tyson, kanabisa


Maja Celing Celić

Svi tekstovi autora

Autorica Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.