Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mike Tyson
  • 06.01.2018. 15:00

Mike Tyson postaje poljoprivrednik?

Neće Mike Tyson uzgajati ni kukuruz, ni maline, ni ovce. Pročitajte koja poljoprivredna kultura njega zanima i što će uz uzgoj još napraviti.

Foto: Facebook/Mike Tyson
  • 4.691
  • 460
  • 0

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji, glumac, legenda, postaje poljoprivrednik? Da, dobro ste pročitali. No, neće Mike uzgajati ni kukuruz, ni maline, ni ovce - nego kanabis.

Njegov ranč na 40 hektara nalazi se u Kaliforniji, i nosi naziv, naravno, "Tyson ranč". Kanabis će saditi zahvaljujući zakonu koji je legalizirao tu biljku prije samo 5 dana, 1. siječnja 2018., piše blast.

Osim polja te, sve popularnije biljke koja se koristi u medicinske svrhe, na ranču će biti smješten i vrhunski stroj za ekstrakciju pomoću kojega se proizvodi koncentrat kanabisa, ali i pogon za proizvodnju namirnica od kanabisa te odmaralište.

Također, ranč će imati i obrazovnu svrhu pa će ondje poljoprivrednici moći naučiti nove tehnike fokusirajući se na ljekovitu stranu kanabisa, posebno kada se govori o liječenju PTSP-a. Tvrtka koja upravlja rančem, Tyson Holistic, već sada zapošljava mnoge američke veterane i prvenstvena joj je briga o onima koji su služili u vojsci.

Foto: Facebook/Mike Tyson


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]