Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agristar
  • 21.12.2016. 15:00

Dođite i vi po svoj čaj dobrih želja!

Božićna čarolija Adventa u osječkoj Tvrđu upotpunjena je i Čajonerom tvrtke Agristar koja se bavi proizvodnjom ljekovitog bilja i preradom u čaj.

  • 1.701
  • 175
  • 0

U sklopu Adventa u Tvrđi možemo vidjeti i kućicu pod nazivom Čajonera tvrtke Agristar iz Višnjevca, koja je utemeljena 1995. godine kao obiteljsko poduzeće u potpuno privatnom vlasništvu.

Već punih 21 godinu uspješno djeluju i jedan su od vodećih izvoznika ljekovitog bilja u Hrvatskoj. Agristar paralelno razvija i učvršćuje svoje pozicije proizvođača sirovine i gotovih proizvoda u zemlji i inozemstvu.

Cilj je ponuditi visoko kvalitetan proizvod zadovoljnom kupcu

Imaju proizvodnju vlastite robne marke čajeva u filter vrećicama, čajnih mješavina registriranih kao dodaci prehrani, pojedinačnog ljekovitog bilja u rinfuznom pakiranju te začina. Cilj je ponuditi visokokvalitetan proizvod zadovoljnom kupcu. Dvije osnovne djelatnosti tvrtke su uzgoj kamilice i drugog ljekovitog bilja preko njihovih kooperanata, a druga djelatnost je proizvodnja čajeva. Proizvodnjom čajeva su se počeli baviti 2002. godine i rade punih 14 godina.

Imaju preko 300 vrsta različitih pakovina čajeva

Rade velik broj čajeva i to preko 300 vrsta različitih pakovina. Imaju program filter čajeva koji su podijeljeni na dva osnovna pakiranja po 20 filter vrećica u aroma omotačima i 40 filter vrećica bez aroma omotača. Imaju poseban asortiman mono čajeva kojih imaju preko 130 vrsta, a neki od njih su kamilica, kopriva, kadulja, menta, matičnjak, zeleni čaj. Imaju i osam vrsta čajnih mješavina koji su registrirani kao dodatak prehrani, za poboljšavanje raznih zdravstvenih tegoba. Konstantno šire ponudu i plasman svojih gotovih proizvoda, te su prisutni na policama brojnih trgovačkih centara širom Hrvatske, kao i biljnih drogerija, ljekarni, trgovina zdravom hranom te trgovina mješovitom robom.

Strogo kontrolirana proizvodnja

Sirovina se skladišti na propisani način i redovito se podvrgava kontroli zdravstvene ispravnosti. Tvrtka je 2005. godine dobila certifikaciju za sustav upravljanja ISO 9001:2000 i HACCP u cilju strogo kontrolirane proizvodnje zdravstveno ispravnog proizvoda, a od 2013. godine u kontinuitetu je certificirana prema Međunarodnom standardu za hranu (IFS), sa najvišom ocjenom. Od 2012. tvrtka je certificirana za uvoz, izvoz i proizvodnju ekološki uzgojenog ljekovitog bilja. S time u vezi posjeduje rješenje Ministarstva poljoprivrede za proizvodnju, izvoz i uvoz ekološki uzgojenog ljekovitog bilja s ciljem stavljanja na tržište sve traženijih proizvoda iz ekološkog uzgoja.

Čajevi dobrih želja sa simboličnim porukama za najmilije

Želja im je bila da se sudjelovanjem na Adventu u Tvrđi predstave svome gradu i ponude njegovim građanima čajeve po promotivnim cijenama. U njihovoj Čajoneri možete svaki dan degustirati Božićni čaj, dobiti na poklon uzorke filter vrećica čaja po izboru, isprobati novu liniju filter čajeva sa dodatkom začina kao što su đumbir, cimet, klinčić, anis, komorač i drugi razni čajevi.

Imaju u ponudi vrlo lijepe božićne poklon paketiće "Čajeve dobrih želja " sa prigodnim porukama na kojima su dobre željama za svakoga. Jako su zadovoljni posjećenošću njihove Čajonere, jer kako kažu svi koji se zaustave kraj kućice odu nasmijani i zadovoljni. Netko je samo probao čaj, a neki su kupili povoljno čajeve koje vole ili žele isprobati, a netko je kupio poklončić - čaj dobrih želja za dragu osobu. Svrha Božićnog sajma upravo i je dobar te pozitivan uzajamni osjećaj između ljudi.


Fotoprilog


Tagovi

Čaj Advent Čajonera Pakovina Filter Bilja Sajma


Autorica

Helena Mašaberg

Više [+]

Helena je diplomirani agronom (studij bilinogojstva smjer - zaštita bilja), a hobi joj je pisanje dobrih priča!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.