Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Magic P Star

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Green Has Italia S.p.A.

Magic P Star je specijalno gnojivo s visokim sadržajem fosfora, koji je aktiviran magnezijem i cinkom te sadrži dušik i željezo. Tekuća formulacija osigurava da su ti elementi brže dostupni u fenološkim fazama, da je biljka bolje opskrbljena. Cink u kelatnom obliku djeluje kao katalizator u sintezi oksina i jedan je od najpotrebnijih elemenata koji sudjeluju u enzimatskim i metaboličkim aktivnostima. Pri jako niskim temperaturama u zemlji specijalna formulacija omogućuje dobru mobilnost fosfora u biljci. Pri dodavanju Magic P Star-a preko korijena ili preko lista njegova karakteristična formulacije stimulira rast korijena i povećava otpornost biljke na bolesti korjenovog sustava.

Magic P Star priprema biljku za bogatu cvatnju i uspješno zametanje plodova. Zahvaljujući visokom postotku magnezija i željeza u kelatnom obliku poboljšava se fotosinteza, a time i prinos.

Magic P Star se preporučuje pri fertirigaciji kod presađivanja i u fazi cvatnje svih biljaka. Može se primijeniti i lokalno, u većoj koncentraciji kod sijanja. U tom slučaju se povećava klijanje i brži razvoj korijena. Pri tome se smanjuje mogućnost propadanja mladih biljaka kod različitih stresnih situacija (suša, herbicidi, bolesti).

KOMPATIBILNOST: Magic P Star se može miješati sa većinom fitofarmaceutskih pripravaka, osim s onima koja imaju alkalnu reakciju, i onih koja sadrže kalcij i cink. Prije miješanja sa drugim fitofarmaceutskim preparatima treba napraviti test kompatibilnosti.

N P Fe Zn Mg
3,00% 27,00% 0,05% 0,10% 6,00%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Green Has Italia S.p.A.