Fertileader Gold (5,7% B + 0,35% Mo + IPA + GB + AA)

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Timac Agro

Fertileader Gold (5,7% B + 0,35% Mo + IPA + GB + AA) je tekuće gnojivo sa naglašenim sadržajem bora  i molibdena. Sva hraniva se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

  • Poboljšava oplodnju, ubrzava metaboličke procese i stvaranje asimilata (šećeri, skrob, ulja i sl.) i pomaže biljkama da prebrode stresne uvjete tijekom vegetacije.
  • Primjenom u kulturama kod kojih se pojavljuje problem oplodnje osigurava ujednačenije cvjetanje, bolju polenaciju i oplodnju biljaka.
  • Primjena u šećernoj repi poboljšava proces sinteze i transporta šećera i ostalih hranljivih materija iz lisne mase u korjen i osigurava bolju digestiju. Primjenom u zrnatim kulturama, naročito u soji i suncokretu pored bolje oplodnje, ubrzava se sinteza i transport ulja, proteina i ostalih asimilata iz lisne mase u zrno u periodu naljevanja.

Fertileader Gold se može koristiti u organskoj proizvodnji.

Gnojivo se primjenjuje svim vrstama standardnih prskalica i atomizera uz upotrebu 600 – 1.000 l/ha vode za voćnjake i vinograde i 200 – 400 l/ha vode za žitarice, industrijsko bilje i povrće.

Fertileader Gold dostupan je u pakiranjima od 1, 5, 10, 60 i 200 litara a više informacija o načinu i vremenu primjene možete pronaći u odjeljku Preporuke za gnojenje ili kontaktirajte Timac Agro Tehničko - stručni tim.

B Mo
5,70% 0,35%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Timac Agro