Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Calfomyth

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Green Has Italia S.p.A.

CALFOMYTH je specijalno gnojivo s visokim sadržajem fosfora u kombinaciji s kalcijem i mikroelementima. Njegova tekuća formulacija osigurava brzu dostupnost tih elemenata u pojedinim fenološkim fazama, kada su potrebe za tim elementima najveće. Namjena tih elemenata je povećati kvalitetu proizvodnje: tvrdoću plodova, veličinu, obojenost, okus… Poznato je da su ti elementi manje pokretni u biljci te ih u plodovima najčešće nema dovoljno unatoč dostatnoj količini u tlu.

Upotrebom CALFOMYTH-a u fazama povećanih za tim elementima, biljke ga lako apsorbiraju direktno preko kutikule. Ako dodamo CALFOMYTH preko korijenja ili preko listova, stimulira razvoj korijenja i povećava otpornost biljaka na bolesti korijenja. Jednako tako priprema biljke za bogatiju cvatnju i dobar nastanak plodova.

CALFOMYTH povećava klijavost sjemena i omogućuje brzi razvoj korijenja i tako jako smanjuje mogućnost propadanja mladih biljaka uslijed stresnih situacija (suša, herbicidi, bolest…).

KOMPATIBILNOST: CALFOMYTH se miješa sa svim uobičajenim fitofarmaceutskim preparatima, osim sa onima s alkalnom reakcijom, sredstvima koja sadrže bakar, sumpor, kalcij i cink te sa mineralnim uljima.

UPOZORENJE: ne prskati po visokim dnevnim temperaturama (prskati ujutro ili navečer). Skladištiti ga je potrebno van dosega djece i domaćih životinja. Ne smijemo ga skladištiti ispod 0°C. Prije kombiniranja sa drugim preparatima potrebno je napraviti test kompatibilnosti i napraviti test na manjoj površini ili na pojedinoj biljci. Proizvođač jamči za kvalitetu proizvoda, ali ne i za njegovu upotrebu.

N P B Ca
3,00% 23,00% 0,10% 5,00%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Green Has Italia S.p.A.